Töihin myynnillisen asiakaspalvelun tehtäviin Jyväskylään!

original

Kaipaatko uutta suuntaa tai uusia haasteita? Meillä on sinulle asiakaspalvelutöitä huipputiimeissä!

Toimintamme kasvaessa haemme nyt lisää tekijöitä myynnillisen asiakaspalvelun tehtäviin operaattori-, media- ja energia-aloille. Haussa ennen kaikkea hyviä tyyppejä, jotka ovat oma-aloitteisia ja tehokkaita työntekijöitä – Rainmaker kouluttaa sinusta ammattilaisen ja tarjoaa erinomaiset puitteet sekä aurinkoisen ympäristön työsi suorittamiseen. 

  

Mitä asiakaspalvelutyö pitää sisällään?

Pääset luomaan maailmanluokan asiakaskokemuksia myynnillisen asiakaspalvelun parissa ja kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi. Työtä tehdään puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä. Tätä saat toteuttaa itsenäisellä otteella, mutta tietenkin myös hyvän työporukan ympäröimänä. 

Rainmaker tarjoaa sinulle erinomaisen koulutuksen asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin, joten et siis välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta – meille riittää, kun olet innostunut ja reipas, hyvän asenteen omaava tekijä, jolla on halua oppia.

Työ alkaa palkallisella perehdytysjaksolla ja tämä voikin olla ensikosketuksesi asiakaspalvelutehtäviin. Työajat ajoittuvat arkisin pääsääntöisesti klo 8.00 – 18.00 välille. Lisäksi tehtävässä on mahdollisuus työskennellä koulutus- ja perehtymisjakson jälkeen joustavasti osin myös etänä. Pyrimmekin siihen, että Rainmakerillä etätyötä hyödynnettäisiin 20-50% työajasta joustavan ja toimivan tekemisen mahdollistamiseksi.

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemuksesi kohdasta “Hae työpaikkaa”. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, rekrytoijana toimii Maria. Tavoitat minut puhelimitse tai Whatsappilla puh. 040 714 7999)

Paikkakunta: Itä-Päijänteentie 55, 40320 Jyväskylä

Aloitus: 27.05.2024

Palkkaus: 12€/h + kannustemalli. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85% sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva

 

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?