Tukkumyyjäksi Helsinkiin, SHT-Tukku Oy

original

Kiinnostaako uusi haaste erilaisen myyntityön parissa, koet omaavan tekemisen asenteen etkä pelkää fyysisyyttä vaativaa työtä? SHT-Tukulla on avautunut vakituinen Tukkumyyjän paikka, jossa etsimämme henkilö pääsee työskentelemään kiinnostavassa puuteollisuusyrityksessä!

Mistä tässä on kyse?

Haemme Helsingin palvelutukkuun, Sörnäisiin, tukkumyyjää työskentelemään SeljaT. tuotteiden myyjänä. Työpäiväsi tulisi koostumaan SeljaT. tuotteiden myynnistä, asiakaspalvelusta noutotukussa, sekä varastointiin liittyvistä vaihtelevista työtehtävistä. Tiedossa on myös lomien ja poissaolojen sijaistamista hautaustarviketukussa.

Etsimämme henkilö omaa erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja myynnillisen asenteen. Henkilö on oma-aloitteinen, tarkka ja tunnollinen, sekä omaa varastotyötä ajatellen hyvän fyysisen kunnon. Kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi.

SHT-Tukku Työpaikkana:

SHT-Tukku Oy on vakavarainen suomalainen puuteollisuusyritys, joka harjoittaa myös maahantuontia ja tukkukauppaa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Punkalaitumella eteläisellä Pirkanmaalla. SHT työllistää 110 henkilöä ja sen liikevaihto on 14 M€. Yrityksen valmistuksen päätuotteita ovat arkut ja uurnat ja se on toimialan markkinajohtaja. Kotimainen valmistus on tärkeää yritykselle ja sen menestyksen pohjana ovat jatkuvasti kehittyvä korkealaatuinen valikoima, erinomainen palvelu, asiakaslähtöisyys sekä motivoitunut ja osaava henkilökunta. Yhtiöön kuuluvat myös Seita Wood-niminen erikoispuusepäntehdas, joka tekee sopimusvalmistuksena mm. koulujen ja päiväkotien kalusteita sekä merkittävä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa Selja T. SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 260 suomalaista yrittäjää perheineen eri puolilta Suomea. Lisätietoja: www.sht-tukku.fi

Tiedot työsuhteesta:

Työaika: Kokoaikainen, työajat ma-pe klo 07:00-15:00

Paikkakunta: Helsinki

Työsuhde: Vakituinen

Työ alkaa: Mahdollisimman pian

Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Palkka: Puusepänteollisuuden TES

Kiinnostuitko?

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Meille hakeminen on nopeaa ja helppoa, toimi siis heti. Voit myös soittaa tai lähettää minulle WhatsApp-viestin numeroon 040 527 7629 / Laura Niinimäki.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?