Tuote-esittelijä Nilfiskille, Turku

original-11

Hei sinä energinen ja rohkea, uusia haasteita etsivä asiakaskohtaaja! Tarjoamme sinulle kevään ajaksi mukavaa viikonlopputyötä, jossa vuoroja tehdään lauantaisin ja sunnuntaisin. Viikonlopputyöllä saat mukavaa vaihtelua opintoihisi ja saat kivasti lisätienestiä kesää varten.

Haemme myyntihenkistä tuote-esittelijää Nilfiskin tuotteiden myynnin pariin. Työpäivät ovat lauantaisin ja sunnuntaisin, viikolle 19 saakka ja työpisteesi on pääsääntöisesti Bauhausissa. Emme odota sinulta aiempaa kokemusta, vaan rohkeaa asennetta, sinnikkyyttä ja aktiivista otetta myynti- ja esittelytyöhön. Katsomme teknisten laitteiden tuntemuksen eduksi.

Tavoitteenasi on edistää tuotteiden myyntiä, kohtaamalla asiakkaita myymälässä. Lisäksi tehtäviisi tulee kuulumaan muiden yhteistyökumppaneiden myyntipisteillä kiertäminen, esillepanojen korjaaminen sekä infoaminen puutteista ja täydennyksistä.

Työ on monipuolista ja palkitsevaa, jossa oma halu onnistua sekä työn tekeminen pilke silmäkulmassa auttavat onnistumaan ja saamaan lisätienestiä. Opit ihmisten kohtaamista, myyntityötä sekä luomaan omalta osaltasi upeaa asiakaskokemusta.

  • Paikkakunta: Turku
  • Palkka: Kaupan alan TES + provisio
  • Työajat: lauantai ja sunnuntai 10:00-16:00
  • Työsuhde: määräaikainen 14.5.2023 asti
  • Työn aloitus: 15.4.2023

 

HAKU KÄYNNISSÄ

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaan niihin mielelläni! Tavoitat minut parhaiten WhatsApp-viestin tai soiton kautta numerosta 040 527 7629 / Laura Niinimäki.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?