Työntekijöitä Nanson myymälän avaukseen, Turku

original

Hei sinä Turkulainen muodista innostuva työnhakija! Nanso avaa uuden myymälän Turkuun ja tarvitsee nyt purkuapua avauksen ajaksi. Tarjoamme lyhyen määräaikaisen työsuhteen mielekkäiden työtehtävien parissa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vaatekaupasta, ainoastaan asenteesi on ratkaiseva tekijä tässä haussa. 

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Nanson uusi myymälä avataan Turun keskustan sydämeen, johon haemme nyt apukäsiä. Työtehtävät sisältävät tuotteiden purkamista, höyryttämistä sekä varastotyöskentelyä. Työpäivät sijoittuvat ajalle 13.-22.6.2023, ma-pe 10-16. Myymälä ei ole vielä kyseisenä aikana auki ja näin ollen työ ei sisällä myymistä tai asiakaspalvelua. 

Tämä työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. Työtehtäviin saa perehdytyksen ja ohjeistusta tarpeen mukaan. 

Maksamme kaupanalan TES:in mukaisen palkan ja se maksetaan kerran viikossa.

NANSO 

Nansolla pääset osaksi ikonisen suomalaisen brändin tarinaa. Nanson juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa ja maaseudussa. Yritys perustettiin vuonna 1921 Pirkanmaalle, jossa elämä on perinteisesti ollut rauhallista ja luontoa kunnioittavaa. Tämä kaikki näkyy Nansossa edelleen.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: määräaikainen 

Paikkakunta: Turku

Palkka: Kaupanalan TES

Aloitus: 13.6.2023

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaan niihin mielelläni! Tavoitat minut parhaiten soiton kautta numerosta 040 527 7629 / Laura Niinimäki.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?