Ura Mediakonserni Keskisuomalaisen asiakaspalvelussa

original

Hei sinä, joka janoat uusia tuulia urallasi tai olet jo asiakaspalvelun sankari – tämä on sinun hetkesi hypätä meidän riveihin! Etsimme nyt motivoituneita tiimipelaajia Mediakonserni Keskisuomalaisen myynnilliseen asiakaspalveluun Rainmakerilla!

mediakonserni-keskisuomalainen.png

Miksi liittyä joukkoomme?

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia operaattori-, media- ja energia-alojen parissa. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään työilmapiiriin ja innostuneeseen työyhteisöön, sillä mielestämme työssä pitää olla myös hauskaa. Haluamme tarjota sekä työntekijöillemme, että asiakkaillemme mahdollisuuksia menestyä! Tarvitsemme vain sinut, innostuneen ja reippaan tiimipelaajan, jolla on halu oppia ja kehittyä.

Mediakonserni Keskisuomalainen on Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia. Mediakonserni Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista eli 71 prosenttia koko väestöstä. Pääset siis rakentamaan erinomaisia asiakaskokemuksia vastuulliselle ja luotettavalle yritykselle.


Mikä homma?

Pääset ratkomaan asiakkaiden ongelmia ja luomaan uniikkeja asiakaskokemuksia supersuositulla media-alalla. Työskentelet puhelimella, chatin kautta ja sähköpostilla, ja voit pistää oman myyntitwistin hommiin. Eikä hätää, me koulutetaan sinut – sinun ei tarvitse olla mikään guru alusta asti! Työskentelet itsenäisesti, mutta et koskaan yksin. Meillä on aina selkäsi takana huipputiimi ja esihenkilöt.

Mitä tarjoamme sinulle?

💎Vakituinen työsuhde mahtavilla eduilla: Emme tarjoa vain kesäpestiä, vaan vakituisen kodin työurallesi sekä mahtavat työsuhde-edut!

📚Kattava perehdytys: Pääset alkuun palkallisella perehdytysjaksolla, jonka aikana opit kaiken tarvittavan työstäsi.

Joustavat työajat: Työskentelemme arkisin klo 8.00 – 18.00, ja tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön koulutusjakson jälkeen.

🧑‍🤝‍🧑Ammattitaitoisen tiimin tuki: Meillä et ole koskaan yksin. Työskentelet ammattilaisten ympäröimänä, jotka kannustavat sinua joka askeleella.

  Ei ole väliä, missä olet nyt urallasi – jos olet valmis astumaan uusille urapoluille ja luomaan merkityksellisiä asiakaskokemuksia, olet juuri sitä, mitä etsimme.

  Liity joukkoomme ja tee työtä, joka todella merkitsee!


  💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

  ✅ Maksamme aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

  ✅ Työsuhteesi aikana voit myös hyödyntää työsuhdepyöräetumme. 🚲

  ✅ Kattava Terveystalon työterveyshuolto.


  Kiinnostuitko?

  Jätä meille hakemuksesi kohdasta “Hae heti työpaikkaa!” Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

  Jos sinulla heräsi kysymyksiä, rekrytoijana toimii Maria. Tavoitat minut puhelimitse tai WhatsAppilla puh. 040 714 7999)

  Paikkakunta: Itä-Päijänteentie 55, 40320 Jyväskylä

  Aloitus: 2.9.2024

  Palkkaus: 12 €/h + kannustemalli. Etsimme motivoituneita työntekijöitä, jotka ovat innostuneita kehittymään ja oppimaan uutta! Rainmakerilla työtehtäviin annetaan työsuhteen alussa kattava koulutus, joka on yhden kuukauden mittainen. Rainmakerin koulutusjakso on palkallinen. Koulutusjakson palkkaus on 85 % sovitusta pohjapalkasta. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

  Työsopimus: Toistaiseksi voimassa oleva

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?