Vaatemyyjä keikkatöihin, Vantaa

original-4

Oletko innokas ja motivoitunut asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti asiakaslähtöisestä myynnistä samalla huomioiden asiakkaiden tarpeet? Sytytkö vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi tai etsitkö kenties lisätienestiä toisen työn rinnalle? Meillä on tarjota tähän oiva tilaisuus!

MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE?

Haemme aurinkoisella, asiakaspalvelumaisella ja vastuullisella asenteella varusteltuja myyjiä Rainmakerille Vantaan vaatemyymälöihin keikkatöihin. Maksamme kaupanalan TES:in mukaisen palkan ja se maksetaan kerran viikossa.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti myymälän työt asiakaspalvelusta ja kassatyöskentelystä, vaatteiden esillepanoon ja siisteyden ylläpitoon.

Etsimämme henkilö on helposti lähestyttävä, palvelualtis, valmis tarttumaan työhön sekä aidosti kiinnostunut työnteosta. Toivomme että sinulla on vähintään vuoden kokemus myyntitehtävistä vaatekaupassa, hyvä suomenkielen taito ja olet täysi-ikäinen.

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työaika: tarvittaessa kutsuttava, keikkatyö

Sijainti: Vantaa

Palkka: kaupanalan TES

Aloitus: sopimuksen mukaan

HAKU KÄYNNISSÄ

Laita rohkeasti hakemus, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse.

puh. 0401319632

vanessa.heino@rainmaker.fi

Rainmaker – hakemusten käsittelijä ja työn mahdollistaja.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?