Välivuosi Espanjassa myynnin ja asiakaspalvelun parissa.

original-4

Kiinnostaisiko viettää välivuosi Espanjassa, Torreviejassa? 

Välivuosi on täynnä mahdollisuuksia joten miksi et lähtisi kokeilemaan elämää Espanjassa. Torrevieja sijaitsee suositulla Costa Blancan alueella noin 50 kilometriä Alicanten eteläpuolella. Kaupungissa on vuodessa yli 320 aurinkoista päivää joista pääset nauttimaan. Torreviejasta löytyy isoja, pitkiä uimarantoja sekä paljon erilaisia aktiviteetti mahdollisuuksia.

Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.

Haemme koko ajan uusia työntekijöitä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin mm. Helsingin Sanomien, Fortumin nykyasiakasmyynnin sekä Telian asiakaspalveluun. 

Painotamme vahvan taustan ja kokemuksen sijaan asenteen ja kehittymishalun tärkeyttä, mikä mahdollistaa urapolkujen tarjoamisen yksilölliset vahvuudet ja intressit huomioiden. Tarvitset vain halun, me koulutamme sinut perusteellisesti ja tuemme onnistumistasi työssäsi antamalla kaikki muut työkalut onnistumisellesi.  

Työssäsi sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä myyntisuoriutumisella sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Autamme sinua työhön liittyvissä viranomaisasioissa ja tuemme muuttoon liittyvissä kuluissa maksamalla lentosi Suomesta Torreviejaan. 


Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä

 

Haluatko osaksi menestystarinaamme?  

Jatkamme mielellämme kanssasi keskustelua aiheesta. Jätä vain yhteystietosi oheisen hakulinkin kautta ja palaamme sinulle asiaan puhelimitse! Halutessasi kuulla lisää meistä vastaamme kysymyksiisi WhatsAppilla, sekä puhelimitse arkisin klo 8-16:00 välisenä aikana p. +358407147996 Kirsi.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?