Vuoromestari, Juttutupa

original-9

Juttutupa on legendaarinen Graniittiravintoloille kuuluva A la carte ravintola. Haemme nyt vuoromestaria yhteistyökumppanillemme vakituiseen työsuhteeseen. 

Graniittiravintolat Oy kokonaisuuteen kuuluu Graniittilinna, Meripaviljonki, Juttutupa ja Paasiravintola. 

JUTTUTUPA

Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita. Sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Juttutuvan eli Juttiksen oluttupamaisen lämmin tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen, sekä henkii rentoa ja kiireetöntä menoa. 

Juttiksen keittiö tarjoaa rehtiä ja perinteikästä ruokaa, joka pitää mielen iloisena ja verensokerin tasapainossa vaikka ilta vähän venähtäisikin. Juttutuvassa panostetaan laadukkaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin ja valmistamme herkullisia annoksia niin à la carten puolella, kuin myös lounaalla.


  VUOROMESTARI

  Vuoromestari on erittäin tärkeä osa ravintolan palvelukokonaisuutta. Olisitko sinä etsimämme keittiön ammattilainen? Sovit tiimiin mikäli olet jo kerryttänyt kokemusta keittiön esimiestyötehtävistä. Pärjäät mainiosti niin lämpimän kuin myös kylmän keittiön puolella, kokemus pizzanpaistosta katsotaan eduksesi. 

  Oletko myös kunnianhimoinen ja haluat kehittää ammattitaitoasi loistavassa tiimissä? Arvostamme luonteeltaan joustavaa ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka ottaa uudet haasteet itsevarmuudella vastaan.

  Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön ja mukavan tiimin sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

  RAVINTOLAKOLMIO OY

  Graniittiravintolat ovat osa Ravintolakolmio konsernia. Ravintolakolmio konserni on 42-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 uniikkia ravintolaa pääkaupunkiseudulla. 

  TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

  Juttutuvassa tehdään töitä vuoroissa ravintolan aukioloaikojen mukaan. 

  Paikkakunta: Helsinki

  Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva 

  Työtunnit: 112,5/3vko 

  Aloitusaika: heti sopivan henkilön löytyessä, sopimuksen mukaan

  Palkka: sopimuksen mukaan

  HAKU KÄYNNISSÄ

  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, jätä siis rohkeasti hakemusta meille tulemaan mahdollisimman pian. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, olethan yhteydessä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse.

  toimitori@rainmaker.fi
  puh. 0401319632 Tiina / Vanessa

  Tavoitat meidät parhaiten arkisin kello 12-15.

  nick-decorte-353474_mod
  Ota yhteyttä

  Rainmaker

  Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?