Vuoromestari, Meripaviljonki

original-25

Haemme yhteistyökumppanillemme Meripaviljonkiin VUOROMESTARIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen tai kesäksi 2023.. 

MERIPAVILJONKI

Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola Helsingin Hakaniemessä. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana. 

Meripaviljonki on erikoistunut meren herkkuihin: kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin, joita varten salissamme on oma allas. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä.

VUOROMESTARI

Haemme vuoromestaria jolla on halua kehittyä ammatillisesti loistavan tiimin tukemana. Olet jo työskennellyt esimiehenä keittiössä aiemmin. Toivomme, että sinulla on vahvaa osaamista kallan ja lämpimän puolelta ja olet loistava luotsaamaan tiimiäsi. Olet luonteeltasi ahkera, joustava, yhteistyökykyinen etkä säikähdä pientä kiirettä tai huonoa huumoria.

Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkkauksen.

RAVINTOLAKOLMIO OY

Ravintolakolmio-konserni on 42-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 uniikkia ravintolaa pääkaupunkiseudulla. 

TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkipäivisin ja viikonloppuisin.
Työsuhde on vakituinen ja täysiaikainen 112,5 h/3 vko. Paikka on täytettävissä myös kesän ajaksi. 
Aloitus pääsiäisen jälkeen huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.

Paikkakunta: Helsinki

Palkka: Kilpailukykyinen palkkaus, sopimuksen mukaan.


HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa siksi tehdä pian.
Lisätietoja tehtävästä:
Tiina Partti, Rainmaker Henkilöstöpalvelut Oy
tiina.partti@rainmaker.fi 
+358 44 757 7639, puhelimitse tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?