Vuoropäällikkö, Rhea Ship Lines, Jyväskylä

original

KESÄSESONKI 2024

Etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille M/s Vellamoon ja M/s Rheaan salin vuoropäällikköä toimimaan ravintolapäälliköiden ”oikeana kätenä”.  

Rhea ja Vellamo.jpegTYÖNKUVASI
Vastaat omalta osaltasi ravintolan salipuolen tuloksellisesta toiminnasta sekä asiakkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyydestä. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta myös vahva tarjoilijatausta yhdistettynä hyvään asenteeseen on oiva lähtökohta. Alan koulutus katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta ei ole edellytys tehtävään.  Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi, puhut myös sujuvasti suomea.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn hyvässä seurassa taatusti omaleimaisessa työympäristössä Jyväsjärven kimmeltävillä aalloilla. Nautit asiakaspalvelusta, olet hyvä organisoija ja arjen johtaja ja loistatkin siten pienessä kiireessä. 

M/S RHEA
Risteilyalus m/s Rhean kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Aluksen ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi, keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola.

M/S VELLAMO
Siipirataslaiva Vellamo on rakennettu 1990 Virroilla. 2021 täydellisen remontin käyneenä aluksen uudeksi kotisatamaksi tuli Jyväskylän Lutakon satama. Vellamon Terassilta avautuu upeat maisemat Jyväskylän satamaan. Sisääntulokannella sijaitsee ruokaravintola ja alimmalla kannella on noin 30 henkilön kabinetti.

Rhea Ship Lines yhtiöön kuuluu M/s Rhea, Siipirataslaiva M/s Vellamo ja Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja Sataman Kahvila.


TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkipäivisin ja viikonloppuisin.
Työaika:
112,5 h / 3 vko. Kesäsesonki 1.5.-30.9.2022, aloitus- ja lopetusaika on myös sovittavissa.

Paikkakunta: Jyväskylä

Palkka: Kilpailukykyinen palkkaus, sopimuksen mukaan.


HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa siksi tehdä pian.
Lisätietoja tehtävästä:
Erika Kyckling
erika.kyckling@rainmaker.fi
040 578 9254, puhelimitse tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?