Vuoropäällikkö, Rhea Shiplines, Jyväskylä

original-55

KESÄSESONKI 2023

Etsimme asiakkaallemme Rhea Ship Linesille vuoropäällikköjä / esihenkilöitä suosituille laivoimme ja Sataman kahvilaan.

TYÖNKUVASI
Vastaat omalta osaltasi ravintolan salipuolen tuloksellisesta toiminnasta sekä asiakkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyydestä. Nautit asiakaspalvelusta, olet hyvä organisoija ja arjen johtaja ja loistatkin siten pienessä kiireessä, et myös hätkähdä välillä pitempiä työvuoroja.

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta esimiestehtävistä, mutta myös vahva tarjoilijatausta ruoka- ja juomaravintoloista yhdistettynä hyvään asenteeseen voi olla oiva lähtökohta. Alan koulutus katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta ei ole edellytys tehtävään.  Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi, puhut myös sujuvasti suomea.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn hyvässä seurassa taatusti omaleimaisessa työympäristössä Jyväsjärven kimmeltävillä aalloilla.


M/S RHEA
Risteilyalus m/s Rhean kotisatama sijaitsee aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa, Lutakon satamassa. Aluksen ravintolat sijoittuvat kolmelle kannelle; yläkannella sijaitsee terassi, keskikannella ruokaravintola ja alakannella iltaravintola.

M/S VELLAMO
Siipirataslaiva Vellamo on rakennettu 1990 Virroilla. 2021 täydellisen remontin käyneenä aluksen uudeksi kotisatamaksi tuli Jyväskylän Lutakon satama. Vellamon Terassilta avautuu upeat maisemat Jyväskylän satamaan. Sisääntulokannella sijaitsee ruokaravintola ja alimmalla kannella on noin 30 henkilön kabinetti.

RAVINTOLALAIVA GAIA
Aitoa Kuunaritunnelmaa ja tervan tuoksua Jyväskylän satamassa. Ravintolalaiva Gaian aurinkoisella terassilla paistatellaan päivää, nautitaan grilliherkkuja, virvokkeita sekä jäätelöannoksia. Illan viiletessä on mahdollista siirtyä Gaian alakannella sijaitsevaan Bar Kuunariin.

SATAMAN KAHVILA
Jyväskylän Lutakon satama on viriili ja viihtyisä helmi aivan Jyväskylän keskustan kupeessa. Sataman Kahvilassa on tarjolla suolaista sekä makeaa ja tietysti kahvia, irtojäätelöä ym. virkistävää. Sataman pehmiskioski on myös avoinna kesällä joka päivä.

Rhea Ship Lines yhtiöön kuuluu M/s Rhea, Siipirataslaiva M/s Vellamo ja Riihivuoresta löytyvä ravintola Riihikelo, Jyväskylän satamasta löytyvä ravintolalaiva Gaia ja Sataman Kahvila.


TYÖAIKA, PAIKKAKUNTA JA PALKKA

Työtä tehdään vuoroissa arkipäivisin ja viikonloppuisin.
Työaika:
 Sopimuksen mukaan, täydet tunnit sesongin aikana (säävaraus)
Aika:
Sopimuksen mukaan, aloitus keväällä maalis-toukokuussa, paikasta riippuen.

Paikkakunta: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan, vähintään Mara TES mukainen palkkaus.


HAKU KÄYNNISSÄ

Haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, hakemus kannattaa siksi tehdä pian.
Lisätietoja tehtävästä:
Tiina Partti, Rainmaker Henkilöstöpalvelut Oy
tiina.partti@rainmaker.fi
044 757 7639, puhelimitse tavoitat minut parhaiten arkisin klo 12-15.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?