Yrittäjähenkisiä kesämyyjiä!

original-106

Työllistämme kesäksi useita uusia yrittäjiä Sanomien myyntipisteille. Tämä työ sopii sinulle, joka etsii myyntityötä Sanomien tunnetuilla tuotteilla.


SanomaTuotteet.JPG


SANOMA – Suomen suurin mediayhtiö


Sanoma tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Sanomalaiset ovat mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, ja vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta – Sillä on merkitystä.

Rainmakerilla on nyt mahdollista tehdä töitä Sanoman kohtaamispalveluissa kevytyrittäjänä tai täysin oman yrityksen kautta laskuttamalla! 😍😎

SANOMAN KOHTAAMISPALVELUT

Sanoman kohtaamispalveluihin etsitään nyt kesäksi uusia työkavereita osaksi huippu tiimiä! Voit olla myynnin uusi lupaus tai jo kokeneempi myyjä. Myyjän tehtävässä pääset tiimisi kanssa kohtaamaan ihmisiä Sanoman kiinteillä ja liikkuvilla myyntipisteillä myyden markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita!

Työtä hakeaksesi sinun ei tarvitse olla vielä valmis myyjä – perehdytysjaksomme on kattava ja varmistaa sen, että sinulla on mahdollisuudet tehdä huipputuloksia jo varhain. Lisäksi tiimisi ja tiiminvetäjäsi tukevat sekä työn alkaessa että päivittäisessä arjessa työn jatkuessa! 

✔ Myytävät laadukkaat Sanoman tuotteet, Helsingin Sanomat, Aamulehti, paikallislehdet ja Aku Ankka sekä laaja valikoima aikakauslehtiä
✔ Loistava palkkiomalli 
✔ Laadukas perehdytys sekä esihenkilötyö
✔ Työsuhde-etuja, mm. Sanoman digilukuoikeudet, Ruutu + palvelu, sesonkikohtaiset palkitsemisgaalat, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla
✔ Tiimiraha, jonka käytöstä voitte päättää tiiminne kesken
✔ Myyntimatkat yhdessä muun tiimin kanssa, esim. Lapin lomakohteisiin Rukalle, Leville, jne.

PALKKIOMALLI!

Kevytyrittäjän/yrittäjän tienestit ovat laskutusta eikä suoraa palkkaa. Laskutat tekemäsi työn toimeksiantajaltasi. Yrittäjänä voit tienata, juuri niin paljon kuin itse teet myyntiä. Parhaimmat meillä tällä mallilla työstekentelevät laskuttavat jopa yli 10000€/kk. 

Rainmaker tarjoaa uusille kevytyrittäjille 500€ ”allekirjoituspalkkion” tuomaan turvaa ajalle, kun vasta opettelet myyntiä!

Arvomme 1.3.-31.5.2023 välillä aloittavien yrittäjien kesken sähköpotkulaudan, joka sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi, mikäli toimit yrittäjänä vielä arvonnan ajankohtana!

Mitä muuta miksi kannattaa työllistyä meille? 

1️⃣ Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta jokaisella olisi hyvä ja turvallinen työympäristö. 
2️⃣ Suhtaudumme intohimolla ja tunteella siihen mitä teemme. Teemme asiat omalla tavallamme, olemme tehokkaita tekemään asioita ja nopeita ratkaisemaan haasteita. Asiat tehdään kunnolla ja tosissaan, muttei vakavasti.
3️⃣ Työ on elämää varten, eikä toisin päin
4️⃣ Teemme rohkeasti asioita eri tavalla ja kokeilemme uutta. 

HAKU ON KÄYNNISSÄ! HAE MUKAAN!🙌


Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat minut – Marian soittamalla tai laittamalla viestiä Whatsappilla numeroon 040 714 7999. Haastattelen hakijoita jo hakuaikana. Jos minua ei saa heti kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää hakemuksesi kohdasta ”Hae työpaikkaa”.

Edellytämme tehtävässä 18 vuoden ikää.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?