Yrittäjäksi Sanoman kasvokkainmyyntiin!

original-3
rainmaker-kohtaamis (6).jpg

Oletko joskus miettinyt, että haluaisit ryhtyä yrittäjäksi?

Rainmakerilla on nyt mahdollista tehdä töitä Sanoman kohtaamispalveluissa kevytyrittäjänä tai täysin oman yrityksen kautta laskuttamalla! 😍😎

Jos kuitenkin tuntuu, että yrittäjyys on vielä liian suuri harppaus omalla uralla, voit työllistyä meille myös suoraan työntekijäksi. Tässä mallissa voit turvallisesti opetella myynnin saloihin. 

Voinko vaihtaa työntekijästä yrittäjäksi? Vastaus on kyllä. Huomaat hetken työskentelyn jälkeen, että yrittäjyys sopisi itselle paremmin pystyt myös vaihtamaan yrittäjä malliin kesken työsuhteen. 


SANOMAN KOHTAAMISPALVELUT

Sanoman kohtaamispalveluihin etsitään nyt uusia työkavereita osaksi huippua tiimiä! Voit olla myynnin uusi lupaus tai jo kokeneempi myyjä, meillä on töitä kaikille. Myyjän tehtävässä pääset tiimisi kanssa kohtaamaan ihmisiä Sanoman kiinteillä ja liikkuvilla myyntipisteillä.

Työtä hakeaksesi sinun ei tarvitse olla vielä valmis myyjä – perehdytysjaksomme on kattava ja varmistaa sen, että sinulla on mahdollisuudet tehdä huipputuloksia jo varhain työsuhteen alkaessa. Lisäksi tiimisi ja tiiminvetäjäsi tukevat sekä työn alkaessa että päivittäisessä arjessa työn jatkuessa! 

✔ Myytävät laadukkaat Sanoman tuotteet, Helsingin Sanomat, Aamulehti, paikallislehdet ja Aku Ankka sekä laaja valikoima aikakauslehtiä
✔ Loistava palkkiomalli 
✔ Laadukas perehdytys sekä esimiestyö
✔ Vaikuta omaan työaikaasi, yrittäjänä sinulla ei ole ”kiinteitä työaikoja” vaan työ tehdään tulosperusteisesti.
✔ Työsuhde-etuja, mm. Sanoman digilukuoikeudet, Ruutu + palvelu, sesonkikohtaiset palkitsemisgaalat, joissa parhaat tiimit, sekä myyjät palkitaan huimilla lisäbonuksilla ja ulkomaanmatkoilla
✔ Tiimiraha, jonka käytöstä voitte päättää tiiminne kesken
✔ Myyntimatkat yhdessä muun tiimin kanssa, esim. Lapin lomakohteisiin Rukalle, Leville, jne.

Mitä muuta miksi kannattaa työllistyä meille? 

1️⃣ Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta jokaisella olisi hyvä ja turvallinen työympäristö. 
2️⃣ Suhtaudumme intohimolla ja tunteella siihen mitä teemme. Teemme asiat omalla tavallamme, olemme tehokkaita tekemään asioita ja nopeita ratkaisemaan haasteita. Asiat tehdään kunnolla ja tosissaan, muttei vakavasti.
3️⃣ Työ on elämää varten, eikä toisin päin
4️⃣ Teemme rohkeasti asioita eri tavalla ja kokeilemme uutta. 

Hae mukaan!! 🙌

PALKKIOMALLI!

Kevytyrittäjän/yrittäjän tienestit ovat laskutusta eikä suoraa palkkaa. Laskutat tekemäsi työn toimeksiantajaltasi. Yrittäjänä voit tienata, juuri niin paljon kuin itse teet myyntiä.  Parhaimmat meillä tällä mallilla työstekentelevät laskuttavat jopa yli 10000€/kk. 

    HAKU ON KÄYNNISSÄ!

     Hae työpaikkaa oheisesta hakulinkistä. Mikäli kysyttävää heräsi, tavoitat soittamalla ma-pe rekrytoijan Tanjan numerosta 0407147993, Whatsappilla milloin vain!

    nick-decorte-353474_mod
    Ota yhteyttä

    Rainmaker

    Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?