Yritysmyyjä, Corporate sales tiimiin – Valokuitunen Oy

original

B2B-ratkaisumyyjä – Valokuitunen Oy

Haluaisitko olla mukana tuomassa huippunopeaa valokuituteknologiaa yritysten arkeen? Löytyykö sinulta jo hieman näyttöjä yritysmyynnin tehtävistä?   Etsimme joukkoomme energistä ja innostunutta yritysmyyjää Uudenmaan alueelle, joka haluaa olla ratkaisevassa roolissa vauhdittamassa digiloikkaa Suomessa!

 

Valokuitunen Oy on johtava valokuituratkaisujen tarjoaja, joka rakentaa valokuituverkkoja taloyhtiö kerrallaan. Tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan valokuituratkaisuja, jotka nostavat heidän arkensa uudelle tasolle. Valokuidun avulla taloyhtiöt voivat nauttia nopeasta ja luotettavasta internet-yhteydestä, korkealaatuisesta puheliikenteestä sekä monista muista digitaalisista palveluista.

Tässä työssä pääset kontaktoimaan, sekä kohtaamaan yritysasiakkaita monikanavaisesti niin puhelimen, sähköpostin ja verkossa sekä kasvotusten tapahtuvien asiakaskäyntien kautta. Huolehdit omista asiakkaistasi itsenäisesti, joustavasti, sekä ammattitaidolla varmistaen pitkät ja loistavat asiakassuhteet.

B-ajokortti, sekä oma auto on tässä työssä välttämätön, jotta voit sujuvasti liikkua asiakaskäynneillä. 

Työskentelet intohimoisessa tiimissämme, joka on täynnä alansa huippuosaajia. Meillä jokainen päivä on seikkailu, ja jokainen asiakaskontakti on mahdollisuus. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi ja kasvaa alasi asiantuntijaksi. Kokemus ratkaisukeskeisestä myynnistä on toki etu, mutta emme vaadi sitä välttämättä. Etsimämme henkilö ymmärtää pitkäjänteisten asiakassuhteiden merkityksen ja hallitsee asiakastyön ensikohtaamisesta aina after sales -palveluihin saakka. Ennen kaikkea arvostamme positiivista asennetta, halua oppia ja kykyä luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tarjoamme sinulle hyvän peruspalkan, joka koostuu 2800€/kk pohjapalkasta, sekä provisioista ja houkuttelevista bonuksista. Lisäksi saat meiltä reilut kilometrikorvaukset ja päivärahat, jotta voit matkustaa asiakaskäynneille huoletta. Saat myös käyttöösi kattavat työterveyspalvelut Terveystalolta, sekä halutessasi työsuhdepolkupyöräedun käyttöösi.

Jos haluat olla osa dynaamista ja innovatiivista yritystä, joka tarjoaa sinulle tilaisuuden loistaa myynnin parissa, lähetä meille hakemuksesi heti! 🚀😍

Voit jättää hakemuksen suoraan linkistä ja halutessasi olla yhteydessä soittamalla tai WhatsApp:lla rekrytointikonsultti Hanna-Mariin! Puh. 0407147991.

Perustiedot

Palkka: 2800€/kk + Provisiot (ei palkkakattoa)
Työaika: Arkisin, mutta arvostamme myös joustavuutta työaikojen suhteen
Työskentelyalue: Uusimaa
Työsopimus: 37,5h/ vko / Toistaiseksi voimassa oleva, solmitaan Rainmakerin kanssa. 
Aloitus: Sopimuksen mukaan

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?