Yritysmyyjä Rainmakerille Espanjaan, Torrevieja

original-168

Haluaisitko kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi?

Etsimme Rainmakerin Torreviejan toimistolle aloittelevia tai miksipä ei kokeneempia myynnin konkareita, Suomen johtavan energia yhtiön Fortumin B2B tiimiin!

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

B2B-myyjänä olet puhelimitse ja sähköpostitse yhteydessä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Keskustelet yritysten kanssa, kartoittaen heidän sähkönkulutus tarpeen ja mitä asiakas arvostaa sähköyhtiön valinnassa. Tavoitteenasi on myydä yrityksille ja yrittäjille sähkösopimuksia. Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta. Käyttöösi saat Fortumin vaikuttavan tuotesalkun ja luotettavan brändin!  

Fortumin yritysmyyjänä tulet työskentelemään osana kunnianhimoista tiimiä Suomen suurimassa myynnin ja asiakastyön palveluyrityksessä. Saat myynnin ammattilaisilta aktiivista tukea päivittäiseen kehittymiseesi ja pääset sparrailemaan myyntikokemuksista kannustavien tiimiläisten kanssa. Työtä teemme intohimolla ja tosissaan, mutta muistamme myös välissä nauraa ja ottaa ilon irti onnistumisista  

Millaisia tiimikavereita etsimme?  

Haluamme tiimiimme vahvistukseksi henkilöitäjolta löytyy intoa kehittää itseään haastavassa myynnin tehtävässä, sytyt tavoitteellisesta työstä sekä mahdollisuudesta päästä myymään. Innostut ajatuksesta keskustella eri yritysten edustajien kanssaHaluat saavuttaa parhaat tulokset yksilönä, sekä olla luomassa yhteistä tiimihenkeä, jota kautta myös uskomme saavuttavan parhaat tulokset tiiminäJos tunnistit hieman itseäsi, niin hae mukaan!  

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä 

Työstä maksamme kiinteän tuntipalkan sekä toimialan parhaimmistoon kuuluvat myyntiprovisiot, joiden myötä sinulla on mahdollisuudet erinomaiseen ansiotasoon aurinkorannikon ansaintatasoon nähden!

Tässä työssä sinulla on paikalliseen Espanjan palkkatasoon ja elinkustannuksiin nähden reilu palkkaus, joka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja provisiomallista. Omalla hyvällä suoriutumisella sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ansioihisi. Tiesitkö, että Torreviejassa elinkustannustaso (vuokra, elintarvikkeet, ravintolat) on jopa 20–40 % pienempi, kuin esimerkiksi Fuengirolan alueella? Suomeen verrattuna tämä tarkoittaa reilusti yli 50 % pienempää elinkustannustasoa.


Kiinnostuitko

Olen Kirsi Rainmakerin rekrytoinnista. Voit jättää suoraan hakemuksen, soittaa, tai laittaa viestiä WhatsAppin kautta! Vastaan mieluusti hakuprosessiin ja tehtävään liittyvissä kysymyksissä. Numeroni on +358 40 714 7996.


Aloitus
: maaliskuu

Paikkakunta: Espanja, Torrevieja

Työaika: 30 tuntia / vko

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?