Yritysmyyjiä Rainmakerille Rovaniemelle

original-15

Haluatko yritysmyynnin ammattilaiseksi edustamaan aidosti hyviä tuotteita?

Fortumin B2B-tiimiä kasvatetaan merkittävästi ja haemmekin Rovaniemen toimistollemme yritysmyyjiä alalla aloittelevista tai jo kokeneemmista konkareista. Tällä hetkellä sähkömarkkina on kovassa myllerryksessä, ja Fortum on Suomen suurimpana sähköyhtiönä halukas panostamaan erityisesti yritysmyyntiin. Tällä hetkellä Fortumin yritystuotteet ovat markkinoiden halutuimpia ja aidosti parhaita ja turvallisia ratkaisuja yrityksille sähkönhinnan heilahteluille. Yrityspuolella asiakkaita liikkuu nyt poikkeuksellisen paljon ja halukkuutta siirtyä tunnetun brändin alle löytyy. Tämä näkyy myös meillä, sillä tällä hetkellä myynti vetää todella hyvin ja ansaintamahdollisuudet ovat Rainmakerin kovinta luokkaa (tiimin keskituntipalkka 23,02 € 9/22)! Tulevaisuudessa kasvua haetaan vielä enemmän, joka mahdollistaa myös urapolkuja esihenkilörooliin.

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

B2B-myyjänä olet yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse pieniin ja keskisuuriin yrityksiin sekä yrittäjiin. Keskustelet asiakkaiden kanssa kartoittaen heidän sähkönkulutustarpeensa ja mitä he arvostavat sähköyhtiön valinnassa. Tavoitteenasi on myydä yrityksille sähkösopimuksia, mutta myös erittäin hyödylliset lisäarvopalvelut ja niiden myyminen ovat osa arkea. Kauppojen koko vaihtelee yhden yksittäisen sähkösopimuksen myynnistä parhaimmillaan 55 sähkösopimukseen yhdelle asiakkaalle. Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta. Käyttöösi saat Fortumin vaikuttavan tuotesalkun ja luotettavan brändin!

Fortumin yritysmyyjänä tulet työskentelemään osana kunnianhimoista tiimiä Suomen suurimmassa myynnin ja asiakastyön palveluyrityksessä. Saat myynnin ammattilaisilta aktiivista tukea päivittäiseen kehittymiseesi ja pääset sparrailemaan myyntikokemuksista kannustavien tiimiläisten kanssa. Työtä teemme intohimolla ja tosissaan, mutta muistamme myös välissä nauraa ja ottaa ilon irti onnistumisista

Millaisia tiimikavereita etsimme?  

Haluamme tiimiimme vahvistukseksi henkilönjolta löytyy intoa kehittää itseään haastavassa myynnin tehtävässä, sytyt tavoitteellisesta työstä sekä mahdollisuudesta päästä myymään ja innostut ajatuksesta keskustella eri yritysten edustajien kanssaHaluat saavuttaa parhaat tulokset yksilönä, sekä olla luomassa yhteistä tiimihenkeä, jonka kautta uskomme saavutettavan parhaat tulokset tiiminäJos tunnistit hieman itseäsi, hae mukaan!  

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

💙 Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

Kiinnostuitko?

Olen Tanja H. Rainmakerin rekrytoinnista. Voit jättää suoraan hakemuksen, soittaa tai laittaa viestiä numeroon 040 714 7995 myös WhatsAppissa! Vastaan mieluusti hakuprosessiin ja tehtävään liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävän perustiedot

Aloitus: 10.1.2023
Paikkakunta:
Rovaniemi
Työaika:
 30-37,5 h/vko, arkisin klo 8.30-14.30 välillä.
Palkka: Maksamme sinulle kiinteää tuntipalkkaa 9,5 €/h, jonka päälle sinulle kertyy suoriutumispalkkio työssä menestymisen mukaan. Suoriutumispalkkiolle ei ole ylä- eikä alarajaa. Keskimääräinen ansiotaso meidän tiimissä on 17 €/h.

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Tutustu Rovaniemen toimistoomme tästä linkistä.

nick-decorte-353474_mod
Ota yhteyttä

Rainmaker

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä?