Ajanvaraaja buukkaustiimiin, Rainmaker, Oulu

 

Rainmakerin kasvaessa haemme vahvistusta bookkaustiimiimme!

Meillä tehdään eri yritysten myyntiorganisaatioille kalenteriin sovittuja tapaamisia. Puhutaan buukkarista, ajanvaraajasta tai asiakashankkijasta – meille sinä olet tiimipelaaja.  Työssäsi tavoitteena on kartoittaa puhelimitse asiakkaan tarpeet ja kiinnostus sekä sopia tapaaminen myyjälle. Palvelu on pääsääntöisesti kuluttaja-asiakkaille suunnattua, mutta mukana on myös mielenkiintoista yritys- ja julkisen puolen palvelua.

Tiimissä on tilaa kahdelle ajanvaraajalle, jotka osaavat tehdä myyjän onnelliseksi. Se on helppoa – myyjä kiittää, että hänellä on omassa kalenterissa sovittuja tapaamisia edustamistaan tuotteista ja palveluista innostuneille asiakkaille!    

Uskomme, että pärjäät ja olet paras meille töihin, kun sinä itse nimenomaan haluat niin – olet oma valloittava persoona, myös työssäsi!

Odotamme työntekijältä:

  • Positiivista ja reipasta elämänasennetta
  • Ahkeruutta ja pitkäjänteisyyttä
  • Ymmärrystä myynnistä
  • Hyvät vuorovaikutustaidot

Työnantajana Rainmaker tarjoaa:

  • Asiakasyritykset, joiden tuotteet tunnetaan
  • Jatkuvan valmentamisen ja tuen tuloksen tekemiselle
  • Alan parhaat työvälineet käyttöösi
  • Kilpailukykyisen palkkamallin
  • Hyvähenkisen työyhteisön ja mukavat työkaverit

Nyt olisi tärkeää, että kertoisit meille, että olisit kiinnostunut työskentelemään porukassamme. Hakemuskirjeet tai CV:t eivät ole välttämättömiä. Voit jättää yhteystietosi hakulinkin kautta, soittaa tai laittaa Whatsapp viestiä Harrille p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Peltolan Technopoliksessa meitä Rainmakereitä työskentelee jo 70 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Ympäri Suomea meitä on sitten jo 1500, eri alan ammattilaista.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 6-7,5 h / pvä, aamu- ja iltavuoroissa.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: pohjapalkka + provisio (keskimäärin tienaat 1800-3000 €/kk)

 

 

 


Millainen On Rainmaker?
Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa. Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti: ”Elät vain kerran; Uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”.

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten