Asiakaspäällikkö, Kuluvaaka, Helsinki

Asiakaspäällikkö, Kuluvaaka Oy

Hei sinä asiakaslähtöisen ratkaisumyynnin ammattilainen! Me tavoittelemme Sinua, joka mietit seuraavaa askelta urallasi ja toivot pääseväsi hyödyntämään ja yhä syventämään osaamistasi asiakkaille ja sinulle arvoa tuottavalla tavalla.

Haluamme parantaa suomalaisten keskisuurten yritysten kustannuskilpailukykyä matkalla maailmalle ja tehokkaampaan liiketoimintaan.

Me Kuluvaakalla annamme oman ammattitaitomme asiakasyritystemme käyttöön. Olemme säästämisen ja kilpailuttamisen ammattilaisia ja meidän tärkein tehtävämme on varmistaa, että asiakasyrityksemme saavat hankkimansa palvelut markkinaehtoiseen hintaan, taaten samalla ostetun palvelun laadun. Tuomme tasapuolisen neuvotteluaseman asiakasyritystemme sekä palveluntarjoajien välille ja kauttamme yritys saa massaostajan neuvotteluvoiman, joka edesauttaa paremman hinnan saamista.

Sinun merkityksesi roolissa, asiakkaille ja yritykselle

Kuluvaakan kasvu on ollut perustamisesta lähtien tasaista ja yritys työllistää tällä hetkellä 16 asiantuntevaa, motivoitunutta ja taustoiltaan erilaista henkilöä. Ketterässä, byrokratiaa kaihtavassa ja alati kehittyvässä yrityksessä päätöksenteko on nopeaa ja korporaation rattaisiin kyllästyneelle Kuluvaaka tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa ja nähdä myös eri tavalla oman työnsä vaikuttavuuden.

Tulet toimimaan hankkimiesi asiakkaiden asiantuntijana liiketoiminnan prosessien tehostamiseksi ja kustannusten alentamiseksi. Neuvottelet niin asiakkaiden kuin palveluntarjoajien kanssa ja tässä roolissa pääsisit hyödyntämään hankkimaasi arvokasta osaamista ICT-alalta, työterveyspalveluista tai toimitilavuokrauksesta. Työssäsi menestymiseen sinua ohjaa oma sisäinen motivaatiosi ja intohimosi johtajan sijaan.

Kaikkea toimintaamme ohjaa Kuluvaakan henkilöstön kanssa yhdessä kehitetyt arvot:

100 % intohimo auttaa
100 % suoraa puhetta
100 % riippumaton toimija
100 % motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Kuluvaakalla? Mikäli tuntuu, kerro se meille. Me haluamme kuulla. 
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Rainmakerin kanssa. Halutessasi kuulla lisää soitathan Rainmakerille niin jutellaan, Ilona Järventaus-Kiiski  p. 050 537 6213. Parhaiten tavoitettavissa alkaen keskiviikosta 14.2, ma-ke klo 10-16 välisinä aikoina. 
Hakuaikaa on 26.2 asti. Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa ketterästi, joten käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Helsinki
Työaika: Kokoaikatyö

Kokemus: Aikaisempi kokemus ICT, työterveyspalveluista tai toimitilavuokrauksesta katsotaan eduksi

 

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten