B2B myyjä, some tuotteen myyntiin, Keskity.fi, Tampere

Hei sinä myynnin taitaja, onko sulla sana hallussa ja haluat myydä kiinnostavaa tuotetta? 

Me tavoittelemme sinua, joka mietit missä pääset hyödyntämään ja yhä kehittämään myynnin osaamistasi, toivot pääseväsi näkemään oman työsi tulokset ja merkityksen, sekä vaikuttamaan siihen. Kaikki tiedostavat, että somessa pitää olla ja se on myös tehokas väylä kasvattaa myyntiä. Se kuitenkin vaatii osaamista ja juuri sitä pääset myymään eri tyyppisille pienille yrityksille. SoMe-majakkana – valaiset kannattavat uomat seilata sosiaalisen median meressä.

 

Roolisi merkitys asiakkaille, sinulle ja yritykselle

Halutessasi olla ennemmin kuin osa liukuhihna koneistoa, tässä voi olla juuri Sinulle se jokin.
Keskity.fi on nyt seuraavalla kasvunsa kynnyksellä sillä perustajajäsenet etsivät työkaverikseen myynnintekijää, joka inspiroituu ja näkee tämän tilaisuuden avaamat mahdollisuudet. Toivomme, että sinua kiehtoo mahdollisuus nähdä todella työsi merkitys liiketoiminnan kasvattajana ja näin rakentaa omaa merkityksellisyyttäsi ja urapolkuasi yrityksen mukana.

Keskity.fi auttaa pienyrityksiä ottamaan Instagramista kaiken irti ja kaupallistamaan sen. Sinun tehtävä on soittaa pienyrityksiin ja tehdä kauppaa, jonka lisäksi arkeasi värittää asiakkaiden opastaminen konsultoivalla otteella. Molemmat näistä opetetaan erittäin syvällisesti ja tietysti autetaan sinua pitkin työuraa koko ajan kovemmaksi osaajaksi.

Työskentely kasvuyrityksessä vaatii tekijältään aina piirun verran enemmän kuin riittävästi, mutta siitä on vastineeksi mahdollisuus saadakin piirun verran enemmän kuin riittävästi.
Kuukausi tienistit pohjalle tarjoamme 1600 €:n kuukausipalkan, jonka päälle maksamme tulokseen perustuvan provision.

Halutessasi kuulla lisää voit soittaa Jimille p. 0400 794480 tai ilmianna itsesi WhatsAppilla ja anna meidän soittaa perääsi. Hakemuksesi ja CV:si voit jättää hakulinkin kautta.
Pyrimme etenemme haussa ketterästi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Keskity.fi on moderniin asiakashankintaan sekä myynnin kasvattamiseen erikoistunut konsultointiyritys. Autamme yrityksesi ja kohderyhmäsi samalle polulle sekä varmistamme oikeanlaisen kohtaamisen. Se on erityistaitomme. http://www.keskity.fi/

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.