Controller Trainee, Divest Group, Helsinki

Divest Group on taloushallinnon ja rahoituksen asiantuntijaorganisaatio. Palvelumme nojaavat erinomaiseen asiakaskokemukseen ja markkinoita murtaviin työkaluihin ja työmenetelmiin. Yrittäjähenkiseen Divest-konserniin kuuluvat Talousverkko, Guida Invest, DG Ezy, DG Booster ja Atlas-Media. Divest-konsernin liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 50 henkeä. www.divestgroup.fi

Etsimme nyt Divest perheeseemme kasvamaan innokasta

CONTROLLER TRAINEETA.

Controller traineena saat sisäisen laskennan laaja-alaista ammattitaitoa, jota tarvitset controllerin työssä. Kahdeksan kuukautta kestävän traineeohjelman tavoitteena on kasvattaa osaamistasi työn ja hyvän perehdytyksen kautta. Traineena opit ymmärtämään taloushallinnon prosesseja ja pääset heti alusta alkaen mukaan käytännön työhön.

Traineena omaksut liiketoimintalähtöisen ajattelutavan ja käytännön työssä opit muun muassa raportoinnin ulottuvuudet. Työskentelet harjoittelun aikana myös taloushallinnon perusprosessien parissa, jotta saavutat tarvittavan kokemuspohjan.

Traineeohjelmassa osallistut mm. seuraaviin osa-alueisiin

  • konsernin talouden ja hallinnon prosesseihin
  • sisäiseen laskentaan ja kannattavuuden johtamiseen
  • rahoituksen ja riskienhallinnan tehtäviin

 

Koulutukseltasi olet valmistumassa oleva tai jo valmistunut kauppatieteiden maisteri tai tuotantotalouden diplomi-insinööri. Etsimämme henkilö on motivoitunut kehittymään ja omaa asiakaspalveluhenkisen ja positiivisen asenteen. Innostut uusista asioista ja työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen. Tiimissä toimiminen on sinulle luontevaa.

Traineenä pääset tutustumaan ja työskentelemään monipuolisen konsernimme liiketoimintoihin. Tarjolla on taloushallintoa, ulkoista ja sisäistä (Talousverkko), rahoitusta (Guida Invest) ja myös mediaa (Atlas-Media). Ja onhan meillä myös startup -tekemistä (Ezy) ja robotiikkaa. Missä muualla sinulle tarjotaan yhtä kattavasti oppimismahdollisuuksia?

Tarjoamme sinulle loistavan kehittymisympäristön ammattitaitoisten kollegoiden sekä dynaamisen ja tekemistä painottavan työkulttuurimme myötä. Organisaatiomme on avoin ja nuorekas. Kasvavana yrityksenä tarjoamme hyville tekijöille mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Jos trainee-kausi menee niin sanotusti putkeen, niin pääset vakituisesti työskentelemään taloudesta vastaavan partnerimme oikeana kätenä.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Jos sinua jäi askarruttamaan jokin kysymys, pyydämme Sinua ystävällisesti toimittamaan ne sähköpostitse osoitteeseen salla.sironen@divestgroup.fi

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten