Franchising yrittäjä Splizzeria ketjuun, Espoo

Franchising yrittäjä Splizzeria ketjuun, Espoo

Hei Sinä yrittäjyydestä innostunut uusien mahdollisuuksien etsijä! Haluamme herättää sinun huomiosi, joka inspiroidut edelläkävijyydestä ja mahdollisuudesta tarjota asiakkaillesi maailmalla ylivoimaisesti nopeimmin kasvavan Fast/Healthy Casual- ravintolaelämyksiä.

Millainen on Splizzeria?

Splizzeria on uusi ja täysin kotimainen ketju, jonka taustalla on kokeneita yrittäjiä, ruoka-alan ammattilaisia, huippukokkeja ja pääomasijoitajia.
Splizzerian asiakkaan lautasella yhdistyvät makuparit ympäri maailmaa. Olemme uudistaneet maailman suosituimman yksittäisen ravintola-annoksen, pizzan, tuomalla vastakkaiselle puolelle toisiaan tukevia makumaailmoja ja näin luoneet pizzan ja salaatin yhdistelmän tavalla, jota ei ole aiemmin tehty.

Kaikki annoksemme kootaan muutamassa minuutissa asiakkaan silmien edessä tuoretiskin valikoimista. Emme varsinaisesti tee pikaruokaa, vaan teemme hyvää ruokaa nopeasti. Laadukkaat raaka-aineet ja yllättävät, herkulliset yhdistelmät luovat yhdessä kokonaisuuden, josta Splizzeria on tullut tutuksi kymmenille tuhansille suomalaisille. Tuotteiden ja makujen lisäksi olemme uudistaneet myös perinteisten pizzerioiden ilmapiiriä ja palvelumallia sekä nostaneet alan laatustandardeja.
Katso mitä asiakkaamme meistä jakavat: Instagram: #splizzeria

Mitä Splizzeria-yrittäjyys tarkoittaa ja mahdollistaa:

 

  • Ensimmäiseksi pääset valitsemaan liikepaikkasi – Minne haluaisitkaan perustaa oman Splizzeria ravintolasi?
  • Pääset toimimaan alueesi edelläkävijänä, työnantajana ja trendikkäänä kohtaamispaikkana
  • Sinulta tarvitaan vain päätös, ketju tukee ja auttaa sinua tarpeesi mukaan ravintolasi avaamisessa

Splizzerian konseptin avulla sinulla on valmiina kaikki avaimet menestykseen, tarvitset vain rohkeutta tarttuaksesi siihen. Toivomme löytävämme tämän vuoden aikana useita yrittäjiä, jotta yrittäjien verkostonne ja ketju tukee teitä.

 

Lisätiedot ja hakuohje:

Kiinnostuitko, mutta haluat kysyä lisää? Olen soiton tai whatsapp viestin päässä p. 040 7759755 / Enna, Rainmaker.
Hakemuksesi pääset jättämään hakulinkin kautta. Hakuaikaa on 1.4.2018 asti.

 Lue lisää ravintoloistamme www.splizzeria.fi IG: #splizzeria ja FB”

 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Espoo
Alue: Pääkaupunkiseutu
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten