Harjoittelu, RoboMaker, Helsinki

HARJOITTELU: RoboMaker,  Robotiikan toimintoihin Rainmakerille

Etsimme nyt Helsingin toimipisteellemme 3-6 kuukaudeksi harjoittelijaa korkeakouluopintoihin liittyvään työharjoitteluun. Tarjoamme työharjoittelupaikan robotiikasta ja ohjelmoinnista kiinnostuneelle opiskelijalle.

Mistä harjoittelussa on kyse?

Harjoittelijana pääset osaksi tiimiä, jossa automatisoit päivittäisiä toimistotöitä RPA- robottien, ohjelmoinnin ja integraatioiden avulla. Automaatiotyötä tehdään muuttuvien tarpeiden mukaan, tarkoituksena toimintaprosessimme kokonaisvaltaisen toiminnan takaaminen.

Raportointi, palkanlaskenta, ennustaminen, HR-toiminteet, budjettilaskelmat ja erilaiset muut näitä tukevat toimet ovat esimerkkejä niistä prosesseista, joiden parissa tulet toimimaan.

Mitä tämä pitää sisällään?

Harjoittelijana Rainmakerilla pääset tekemään raportoinnin automatisointia sekä RPA-robottien opettamista prosessin suunnitelman mukaisesti, sisältäen seuraavanlaisia tehtäviä:

  • SQL Queryjen suunnittelua ja toteutusta

  • Raportointipohjien suunnittelua ja toteutus

  • Ongelmien ratkaisua

  • Perustason ohjelmointia

 

Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi tietämystä seuraaviin liittyen:

  • SQL Query

  • .Net Framework- ympäristö

  • Microsoft Office- ympäristö

  • Microsoft Sharepoint- ympäristö

  • Google Apps- ympäristö

Maksamme harjoitteluajalta harjoittelukorvausta 660Eur / kk

Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa.
Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti:

”Elät vain kerran; uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”
Tätä me olemme. Miltä kuulostaa?

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainituista asioista, jätäthän hakemuksen ja ilmoitat sinulle sopivan harjoitteluajankohdan.
Halutessasi kuulla lisää olen puhelinsoiton tai Whatsapp-viestin päässä p. 044 7578391 / Timi Laakkonen.

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.