HRM Specialist, Rainmaker, Helsinki

HRM Specialist, Rainmaker

Hei Sinä HR-polullesi seuraavaa tienhaaraa etsivä! Tunnistatko itse tunnolliseksi kädet savessa tekijäksi,  joka ymmärrät ettei maailma ole valmis, mistä syystä valmiita vastauksia ei aina ole. Haluamme herättää juuri sinun huomiosi, jolle on leimallista halu ottaa vastuuta, pidät asioiden selvittämisestä ja ratkomisesta rutiineita kaihtamatta.  Juuri Sinulle me voimme tarjota oikein ympäristön.

Mistä tässä on kyse?

Olemme Rainmakerilla kasvattamassa toimintojamme ja toivomme löytävämme HR- ja palkanlaskenta-asiantuntijoiden tueksi HRM Specialistia, avustamaan ja hoitamaan päivittäisiä rutiineja ja kasvamaan kanssamme. Vastineeksi annamme sinulle vastuuta ja vapautta toteuttaa ja kehittää itseäsi alan osaajana, ja tuemme sinun henkilökohtaista kehittymistä välittävän ja intohimoisen tiimimme voimin.

Yhteisössämme arvostetaan paljon itseohjautuvuutta. Se vaatii yksilöiltämme paljon proaktiivisuutta, uteliaisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin. HR- tiimimme on Rainmakerin back up; tuemme sekä omaa organisaatiotamme, että asiakkaitammen iin henkilöstöön, raportointiinkin kuin laskutukseenkin liittyvissä asioissa.

Sinun merkityksesi tässä roolissa

Meidän HR-tiimimme toimii asiakkaidemme ja työntekijöidemme tukena työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa.  
Me Rainmakerillä ajattelemme aina asiantuntijoiden ja työntekijöiden parasta, oli kyse sitten asiakkaistamme tai muista rainmakerlaisista. Me haluamme varmistaa, että asiakkaamme keskittyvät omaan liiketoimintaansa ja yrityksensä kasvuun. Vapautamme johdon ja esimiesten aikaa työntekijälähtöisillä palveluillamme. Meidän huoleksemme voit jättää palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon (HRM), rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen sekä koko henkilöstötoiminnon ja sen kehittämisen. Olemme siellä, missä tarvitaan laadukasta ja tehokasta henkilöstöhallintoa ja -johtamista.

Arvostamme avoimuutta ja haluammekin olla rehellisiä: Tehtävässä on tarpeellista olla kykeneväinen sietämään epävarmuutta ja keskeneräisyyttä, sillä emme ole vielä valmiita vaan jatkuvasti kehittyviä.

Työpäivääsi tulee kuulumaan tämän kaltaisia tehtäviä:

–  Raportointia 
–  HR- ja palkanlaskenta järjestelmien ylläpito
–  Työehtosopimusten ymmärrys ja tulkinta
–  Aktiivinen yhteistyö ja kommunikointi muun tiimimme, asiakkaiden, työntekijöiden ja muiden sidosryhmien kanssa

Olemme kunnianhimoisia, arvostamme vapautta ja haluamme ottaa vastuuta. Arvostamme Lean-ajattelua johtamisessamme ja kehitämme uusia palvelukonsepteja ja toimintamalleja jatkuvasti. Haluamme sinut mukaan tuomaan panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä? Mikäli tuntuu, kerro se meille. Me haluamme kuulla. Halutessasi kuulla lisää, soitathan niin jutellaan, Sami Pääkkönen p. 044 7641813

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Helsinki
Aikaisempi kokemus: Aikaisempaa kokemusta HR tehtävistä.
Työ alkaa: Mahdollisimman pian.

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten