Huoltomyyjä Pörhön Autoliikkeeseen, Oulu

Löytyykö sinulta kokemusta autohuollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta puhelimitse tehtävästä työstä? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja oletko aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Pörhön Autoliikkeen myyntitiimiimme!
 
Huoltomyyjä Pörhön Autoliikkeeseen, Oulu

Mistä tässä on kyse?
Kasvatamme loistavasta asiakaspalvelusta tunnetun Pörhön Autoliikkeen huollon palvelukeskuksen tiimiä vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvilla tekijöillä, jota sytyttää sekä asiakastyö, että tavoitteiden saavuttaminen ja tiimin auttaminen niiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi huoltomyyjänä on kontaktoida jo olemassa olevia asiakkaita CRM-järjestelmiä apuna käyttäen, kartoittaa heidän tarpeensa ja vastata huoltopalveluiden myymisestä, sekä ajanvaraamisesta. Menestyksellinen tehtävän hoito edellyttää hyviä asiakaspalvelu taitoja, sekä autotekniikan tuntemista. Työssä käytetään useampaa CRM -järjestelmää, joten ymmärrys niistä, sekä nopea kyky oppia katsotaan eduksi.
 
Tehtävä on kokoaikainen 37,5h/vko ja palkkaus on autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan TES mukainen.

Tinkimätöntä työtä asiakkaiden eteen 
Olemme kehittäneet palveluitamme Pörhön Autoliikkeessä kunnianhimoisesti yli puolen vuosisadan kokemuksella. Satsaamme henkilöstömme koulutukseen, jotta asiakkaamme tukena on aina todellinen asiantuntija, joka tekee parhaansa asiakkaan onnistuneen autoiluhetken eteen. Tinkimätön työ joustavuuden eteen tuottaa tulosta ja meillä työskennellään tavoitteellisesti yhteisten tavoitteiden eteen. Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi hyvästä asenteesta, halusta oppia, sekä joustavuudesta ja ennakkoluulottomuudesta.
 
Innostuitko?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä Pörhön Autoliikkeessä? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä tehtävään kohdennetun hakemuksen. Me haluamme kuulla! Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme puhelinsoiton päässä arkisin 14-15:00 välisenä aikana tai voit vaihtoehtoisesti lähestyä meitä WhatsApp viestin muodossa p. 0404864511 / Annika, Rainmaker rekrytointi.

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten