Kausimyyjiä infoon ja kassapisteelle, Kodin Terra, Tuusula

Kodin Terra on moderni rautakauppa, jossa on suuri puutarhaosasto. Keskitymme rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä pihaan ja puutarhaan.

Oletko auttamishaluinen, innokas ja reippaasta työympäristöstä pitävä tekijä?

Etsimme nyt Tuusulan Kodin Terra-myymälään

KAUSIMYYJIÄ INFO- JA KASSAPISTEELLE

palvelemaan Kodin Terran asiakkaita.
Olet nopea oppimaan uutta ja pidät asiakkaiden auttamisesta ja palvelemisesta. Sinulla on ihmisiä pelkäämätön ja reipas asenne. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta tärkeintä on palveluhenkinen asenteesi. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentely, palveleminen infotiskillä vastaten asiakkaiden monipuolisiin kysymyksiin, sekä kahvilatuotteiden myyminen asiakkaille.

Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja ihmisiä pelkäämätöntä työotetta. Meillä pääset työskentelemään iloisessa joukossa ja oppimaan asiakaspalvelusta.
Työsuhde on määräaikainen kausityö, ja toivomme saavamme sinut töihin huhtikuun alussa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. Etenemme valinnoissa pikaisella aikataululla, joten laitathan hakemuksesi meille pian – kuitenkin viimeistään 4.3.2018.

Lisätietoa saat Rainmakerilta Ilonalta soittamalla ma-ke klo 10-15 tai WhatsAppilla, p. 050 5376213.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Tuusula
Työaika: 25h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työn kesto: sesonkityö, huhtikuun alusta
Palkka: Kaupan TES

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten