Kausimyyjiä, Kodin Terra Tuusula

Kodin Terra on moderni rautakauppa, jossa on suuri puutarhaosasto. Keskitymme rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä pihaan ja puutarhaan.

Oletko auttamishaluinen, innokas ja reippaasta työympäristöstä pitävä tekijä?

Etsimme nyt Tuusulan Kodin Terra-myymälään

KAUSIMYYJIÄ

palvelemaan Kodin Terran asiakkaita rakentamisen ja sisustamisen maailmassa.

Olet tarmokas ja nopea oppimaan uutta, pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja myymisestä. Olet halukas selvittämään asiakkaan tarpeita kokonaisvaltaisemmin, jotta voit myydä asiakkaalle kerralla tarpeelliset rakentamisen ja sisustamisen ratkaisut. Et kavahda fyysistä ja liikkuvaa työtä. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta vastaavasta myynnistä, mutta se ei ole suinkaan välttämätöntä. Tärkeintä on myyntihenkinen ja innokas asenteesi.

Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, myynnillisyyttä ja ihmisiä pelkäämätöntä työotetta. Meillä pääset työskentelemään iloisessa joukossa ja oppimaan myynnistä, asiakaspalvelusta ja rakentamisen ja sisustamisen ratkaisuista.

Työsuhde on määräaikainen kausityö, ja toivomme saavamme sinut töihin huhtikuun alussa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. Etenemme valinnoissa pikaisella aikataululla, joten laitathan hakemuksesi meille pian! Odotamme hakemuksia viimeistään 4.3.2018.

Lisätietoa saat Rainmakerilta Ilonalta soittamalla ma-ke klo 10-15 tai Whatsappilla, p. 050 5376213.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Tuusula
Työaika: 25h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työn kesto: sesonkityö, huhtikuun alusta
Palkka: Kaupan TES

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten