Kausimyyjiä noutomyymälään, Kodin Terra, Tuusula

Kodin Terra on moderni rautakauppa, jossa on suuri puutarhaosasto. Keskitymme rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen sekä pihaan ja puutarhaan.

Etsimme nyt Tuusulan Kodin Terra-myymälään

NOUTOMYYMÄLÄN KAUSIMYYJIÄ

työskentelemään Kodin Terran noutomyymälässä monipuolisten rakennustarvikkeiden myynnin parissa. Olet valmis palvelemaan asiakkaita kaikissa rakentamiseen liittyvissä tarpeissa, etkä pelkää ihmisten kohtaamista. Olet tottunut fyysiseen työhön ja sinulla on kenties jo ymmärrystä rakentamisen ratkaisuista tai vahvaa kiinnostusta niihin. Osaat hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja sinulla on reipas työote.

Työ tapahtuu ulkotiloissa rakentamisen noutomyymälän puolella. Toivomme, että sinulta löytyy myynnillistä asennetta. Sinulla on hyvä peruskunto, olet luotettava, huolellinen ja tarkka. Trukkikokemus on suotavaa. Meillä pääset työskentelemään iloisessa joukossa monipuolisen myynnin ja asiakaspalvelun parissa monipuolisten rakentamisen tuotteiden parissa.

Työsuhde on määräaikainen kausityö, ja toivomme saavamme sinut töihin huhtikuun alussa. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. Etenemme valinnoissa pikaisella aikataululla. Lähetäthän meille pian hakemuksesi, josta ilmenee myös aikaisemmat työtehtäväsi. Odotamme hakemuksia 4.3.2018 mennessä.

Lisätietoa saat Rainmakerilta Ilonalta soittamalla tai WhatsAppilla ma-ke klo 10-15, p. 050 5376213.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Tuusula
Työaika: 25h/vko, myymälän aukioloaikojen mukaan
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työn kesto: sesonkityö, huhtikuun alusta
Palkka: Kaupan TES

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten