Kesätyö, MOI-operaattori, Rainmaker, Oulu

 

MOI:n kasvaessa haemme kesätyöntekijöitä myynnilliseen asiakaspalvelutiimiimme. Moi haluaa erottua markkinassa edukseen asiakaslähtöisyydellä. Kaikki toiminta ja palvelu perustuu asiakaslähtöiseen ajatteluun; minkä kaiken voi tehdä toisin, kuluttajan eduksi. Nautit muuttuvista tilanteista – ihmisten kanssa kun mikään päivä ei ole samanlainen. 

  • Tehtävänä on palvella MOI:n asiakkaita pääsääntöisesti chatissä ja muissa kirjallisissa kanavissa. Nykyasiakkaiden palvelemisen lisäksi digimyyjän tehtävänä on auttaa potentiaalisia asiakkaita löytämään sopivin tuote MOI:n valikoimasta. Kokemuksen kasvaessa voidaan myös lähteä laajentamaan pelikenttää.

  • Ollaksemme hyvin asiakkaiden tavoitettavissa työskentelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työajat pääsääntöisesti arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-16.

  • Asiakaspalvelun laadun otamme tosissamme, mutta työilmapiirimme on rento ja kannustava. Odotamme sinulta myynnillistä asiakaspalveluasennetta sekä halua olla mukana kasvavan mobiilioperaattorin tarinassa.

Lue lisää ja tutustu sivuihimme https://www.moi.fi

 Katsotaan juuri Sinulle mielenkiintoinen kesätyö lukkoon 

Nyt olisi tärkeää, että ilmaiset kiinnostuksesi ja halun liittyä porukkaamme! Hakemuskirjeet tai CV:t eivät ole välttämättömiä. Voit jättää yhteystietosi hakulinkin kautta, soittaa tai laittaa Whatsapp viestiä Miljalle p. 040 7021909, mailia voit laittaa: milja.tervahauta@rainmaker.fi

 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: aamu- ja iltavuoroissa. keskimäärin 25-37,5 h /vko
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: kesätyö (1-3kk)
Palkka: 12,50€ /h

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten