Kesätyö, Rainmaker, Oulu


Hei Sinä, joka etsit töitä kesälle ja toivot pääseväsi kerryttämään kallisarvoista työkokemusta. Me Rainmakerillä haluamme tarjota Sinulle mahdollisuuden oppia myynnin salat. Kesän aikana tulet varmasti oppimaan taitoja, josta uskallemme väittää olevan sinulle hyötyä tulevaisuudessa.

Mistä on kyse?

Tarjoamme kesäksi kymmenelle innokkaalle työpaikan myyntiporukassamme. Meillä pääset myymään ja edustamaan tunnettuja brändejä kuten Fortum ja Sanoma, jotka asiakkaat jo tunnistavat heille soittaessasi. Kylmiltään, ei tarvitse luureihin hypätä, vaan me panostamme sinun osaamisesi kehittymiseen, joten alkukoulutuskin kattaa muutakin kuin aamukahvit ja puhelinluettelon.


Miten työpäiväsi tulisi meillä kulkemaan:

  • Aamukahvit työkavereiden kanssa ja päivän startin kautta luureihin

  • Puheluita asiakkaiden kanssa, joissa hyvä keskustelu johtaa kauppoihin

  • Kuudet yläfemmat onnistuneiden kauppojen kunniaksi

  • Päivän päätteeksi hyvillä fiiliksillä kohti vähälumista kesää!


Saisimmeko me tarjota juuri Sinulle mielenkiintoisen kesätyön?

Nyt olisi tärkeää, että kertoisit meille, että olisit kiinnostunut työskentelemään porukassamme. Hakemuskirjeet tai CV:t eivät ole välttämättömiä. Voit jättää yhteystietosi hakulinkin kautta, soittaa tai laittaa Whatsapp viestiä Harrille p. 044 5171027, mailia voit laittaa: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Peltolan Technopoliksessa meitä Rainmakereitä työskentelee jo 70 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Ympäri Suomen meitä onkin sitten jo 1500, eri alan ammattilaista. Kurkkaa videolta mitä mieltä jengimme on meillä työskentelystä:

 


Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 6 h / pvä, aamu- ja iltavuoroissa. Aikaa jää kesästä nauttimiseenkin!
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: kesätyö (mahdollisuus jatkaa töitä syksyllä)
Palkka: pohjapalkka + provisio (minimissään 9,50€/h)

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten