Kesätyöntekijä DNA:n Contact Centeriin, Joensuu


DNA Kauppa Oy pitää sisällään puhelinpalvelukeskukset sekä myymälät. DNA Kauppa tarjoaa matkapuhelimia, puheliittymiä, liikkuvaa ja kiinteää laajakaistaa, TV-palveluja niin antenni – kuin kaapelikoteihin sekä ennen kaikkea asiantuntevaa palvelua jokaiselta aihealueelta.


 

Hei Sinä kesälle töitä etsiskelevä!

Toivotko löytäväsi kesäksi työpaikan, jossa pääsisit osaksi kivaa ja rentoa porukkaa, saisit oppia ja haastaa itseäsi sekä samalla kerryttää arvokasta työkokemusta myynnistä? Tätä meillä olisi tarjota Sinulle DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa!

Millaista työskentely DNA:lla on?

Meidän Joensuun toimistomme sijaitsee Siltakatu 16:ssa, jossa meitä työskentelee nelikymmenpäinen porukka. Me olemme aika sporttista väkeä ja tykätäänkin käydä kerran viikossa yhdessä liikkumassa ennen töiden aloitusta.

Kilpailuhenkisyys ja työn tekeminen tavoitteiden eteen on monelle meille tuttua urheilumaailman kautta. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, oletko ennemmin kuntosalien kantajäsen tai penkkiurheilija – meidän joukossa viihtyy kyllä, kun on pilkettä silmäkulmassa ja rempseän tekevä ote.

Työksemme teemme myyntiä ja tavoitteemme on löytää asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut DNA:n laajasta valikoimasta. Asiakkaamme kohtaamme puhelimitse, mikä on valtava etu! Myyjänä Sinulla on siis mahdollisuus tavoittaa päivän aikana monia kymmeniä asiakkaita ja näin samalla vaikuttaa suoraan ansiotuloosi.

Töitä teemme vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa, klo  8.45-20.30 välillä. Työpäivät ovat 6 tunnin mittaisia, jotta sinulle jää aikaa nauttia kesästäkin

Kuka voi hakea?

Meille asenteesi merkitsee enemmän kuin aikaisempi työkokemuksesi tai koulutuksesi. Sinulle, jolla on halu oppia, me haluamme antaa kaiken opin ja avun menestyksesi tueksi. Tärkeää olisi, että pystyisit työskentelemään koko kesän, kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka.

Koska solmimme asiakkaidemme kanssa sopimuksia, tulee sinun olla 18-vuotta täyttänyt aloittaessa työt meillä.

Voimme vaihtaa ajatuksia vaikka Whatsappilla p. 0400 794480 // Jimi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Joensuu
Työaika: 30h/vko, arkisin 8:45-20:30 välillä
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: kesätyö, touko-kesäkuulta elokuun loppuun
Palkka: Minimissään tienaat ICT TES 10,77 €/h, mutta pohja + provisio mallilla myyjämme tienaavat keskimäärin 19 e / tunti.

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten