Kesätyöntekijä Sanoman uudelle myyntipisteelle, Tampere

Kesätyöntekijä Sanoman uudelle myyntipisteelle, Tampere

Hei Sinä kesätöitä etsivä, haasteita ja kehittymismahdollisuuksia hakeva, tulevaisuuden lupaus! Me haluamme herättää sinun huomiosi, joka mietit missä pääsisit kerryttämään hyödyllistä ja kallisarvoista kokemusta tavoitellessasi omia unelmiasi.

Mistä on kyse?

Sanoman myyntikonseptimme on kasvanut todella voimakkaasti, jonka johdosta avaamme uuden myyntipisteen Tampereelle. Mahtavat myyjämme ovat Sanoman konseptin kasvun takana ja etsimmekin tähän uuteen tiimiin nyt lisää tekijöitä, jotta tasainen kasvumme voi jatkua. Mikäli innostut uusista haasteista ja haluat olla mukana tässä kasvutarinassa, lue eteenpäin!

Millaista työ on?

Myynnillisen promoottorin työ on meillä aktiiviista tarjontamyyntiä, jossa pääset hankkimaan itse omat asiakkaasi. Et joudu toimimaan kuitenkaan asiakkaidesi kanssa yksin, sillä toimintasi tukena on oma tiimisi, jonka kanssa pääsette kohtaamaan asiakkaita yhdessä ja kartoittamaan heidän tarpeitaan. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos haluat tienata tuntuvasti ja nauttia samalla kesästä!

Työ meillä on paljon muutakin kuin tuotekeskeistä myyntityötä. Meillä toiminta perustuu erityisesti mahtavaan työilmapiiriin ja meidän tavoitteemme on kartoittaa asiakkaiden vapaa-ajan tarpeita ja myydä Sanoman monikanavaisia mediatuotteita. Kesätyöntekijänä pääset toimimaan Tampereella sijaitsevissa kauppakeskuksissa, messuilla, sekä erilaisissa tapahtumissa pitkin kesää.

Tässä työssä tienaat vähintään takuupalkan verran, mutta omalla tekemiselläsi voit tienata provisioiden muodossa huomattavasti enemmän. Voit kysyä tästä palkkamallista meiltä lisää!


Pähkinänkuoressa, tarjoamme sinulle:

– Erinomaisen alustan myynnin parissa menestymiselle
– Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymisellesi
– Erityisen mahtavan työporukan ympärillesi
– Merkityksellisen työtehtävän, Sanoman arvostettujen tuotteiden parissa
– Tarpeitasi huomioivan ja joustavan työajan
– Keskimääräistä paremman palkkauksen. Myyjien toteutunut keskiansio on 18€/h. 

Hakuohje:

Meille pääsee töihin vaikka WhatsAppilla! Voit laittaa viestiä 044 755 3912/ Nicola – jutellaan lisää Sanomasta, tästä tehtävästä ja Sinun unelmistasi. Kerro myös hieman itsestäsi sekä millä aikavälillä Sinä voisit työskennellä tässä tehtävässä! Voit jättää myös CV:n ja hakemuksen hakulinkin kautta. Tsemppiä hakuusi!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Tampere
Aloitus: Toukokuu 2018
Työaika: 15-40h/vko, arkisin 10:00-20:00 välillä ja la-su tarvittaessa 10:00-18:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 10 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten