Kirjanpitäjä, Reima, Vantaa

Reima is the leading specialist brand in functional children’s wear. Reima was founded in 1944 in Kankaanpää and since then, our mission has been to guarantee kids the freedom to be active in any weather. We are growing profitably and currently employ over 300 professionals in Finland and in our subsidiaries in China, Sweden, Denmark, Norway, Germany and Russia. Values driving our behavior are courage, excellence, integrity, collaboration and joy. Read more about us on www.reima.com

KIRJANPITÄJÄ

Haemme nyt tiimiämme vahvistamaan osaavaa, kansainvälisestä ympäristöstä ja kehittämisestä draivia saavaa kirjanpitäjää, jolla on avoimuutta niin ihmisiä kuin muuttuvaa työympäristöä kohtaan. Henkilöä, jolla on ammattitaidon lisäksi ideoita kerrottavana ja rohkeutta edistää asioita. Paikka on sinulle oikea, jos rutiinitehtävien lisäksi nautit siitä, että  pääset vaikuttamaan osaltasi Reiman tulevaisuuden tarinaan, puhut mielelläsi myös englantia ja haluat tehdä töitä ammattitaitoisessa, tietoa jakavassa porukassa, jossa koet olevasi osa Reimaa ja sen tulevaisuutta.

Mistä tässä on kyse?

Kaipaamme kokenutta kirjanpitäjää ja mukavaa tiimikaveria, jonka kokemus antaa näkemystä myös kehitystyöhön. Tämä ei kuitenkaan ole työvuosista kiinni vaan asenne ja suhtautuminen muutokseen ja sen edistämiseen sekä halu kehittää ratkaisee. Reiman kansainvälinen työympäristö tarjoaa ulkomaan- ja verkkokaupan tuomaa monipuolisuutta työhön, jossa pääset taatusti oppimaan uutta.

Taloushallinnon palvelukeskuksemme sijaitsee Tampereella, mutta voit työskennellä joko Tampereen tai Vantaan toimistolta käsin. Pääset osaksi seitsemän hengen ulkoisen laskennan tiimiä, jossa iloa löydetään niin toisista kuin arjen pienistäkin asioista. Töitä teemme joustavasti myös etänä.

Reiman kokonaisuuteen kuuluu konsernin sisällä niin Reima Oy kuin useita tyttäriä; Lopullinen tehtäväkokonaisuus muokkaantuu kokemustaustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Myös yhteistyö sisäisen laskennan business control –tiimin on keskeinen osana työtäsi.

Reiman vahva kasvu tarkoittaa sitä, että kehitystyötä riittää ja toivomme sinun tuovan ajatuksia sen edistämiseen entisestään. Meillä on muutosta innolla eteenpäin vievä porukka koossa, johon saat tuoda oman panoksesi. Viimeisempänä olemme mm. uudistaneet tilikartan ja kustannuspaikkarakenteen. Ehkä sinulta voisi syntyä ideoita esimerkiksi uuden järjestelmämme, Microsoft Navisionin hyödyntämiseen. Navisionin lisäksi työvälineinä toimivat OpusCapita sekä Excel.

Mitä sinulta toivomme:

-Sinulla olisi  muutama vuosi kirjanpidon kokemusta taustalla
-Tilinpäätöstaito on toivottava
-Olet avoin muutokselle, ehdotat rohkeasti ja edistät – et odota vain, että joku muu ratkaisee
-Puhut sujuvasti ja rohkeasti englantia ollessasi säännöllisesti yhteydessä ja selvittäessäsi asioita  eri maiden maavastaavien kanssa

Konsernikirjanpidon puolelta riittää, että ymmärrät perusteet, mutta varsinaisesta kokemusta emme tämän osalta vaadi.

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit sen käyttöösi tässä tehtävässä? Mikäli tuntuu, kerro se meille. Me haluamme kuulla. Soitathan, niin jutellaan –  Anna p. 044 755 3902 / Rainmaker. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 10-16 välillä. Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Vantaa
Työaika: Kokoaikainen
Hakuaika: 25.2.2018 asti

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten