Mediamyyjä, Atlas-Media

Atlas-Media on Suomen johtava pylväsmainonnan tarjoajaja. Verkostomme kattaa noin 10.000 mainospintaa valtakunnallisesti. Toimitamme asiakkaillemme miljoonia kontakteja päivittäin 46 kaupungissa. Lisätietoja http://www.atlasmedia.fi/. Yhtiö on osa Divest Group –konsernia, jonka liikevaihto on 25 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä 70.

Tavoitteenamme on kasvattaa Atlas-Mediaa voimakkaasti, jonka johdosta haemme Pohjois-Suomen alueelle Mediamyyjää.

MEDIAMYYJÄ, POHJOIS-SUOMI

Tehtäväsi on kontaktoida lähinnä pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita, kartoittaa asiakkaan markkinointitarpeita ja myydä Atlaksen tuotteita. Myyntialueesi on Rovaniemi, Tornio, Kemi, Kuusamo, Raahe ja Kajaani.

Voit olla mediamyynnin kokenut konkari, sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi lehden mediamyyjän tehtävistä. Ylipäätään kokemus B2B -myynnistä katsotaan sinun eduksesi. Suhtaudut myyntityöhön intohimoisesti, motivoidut onnistumisista ja haluat loistavista tuloksista loistavat ansiot.

Jos sinulla ei ole vielä pitkää työkokemusta, älä heitä kirvestä kaivoon. Voit paikata paljon  asenteella ja energialla – sinulla on pokkaa buukata palaveri kenelle tahansa, etkä arkaile laukaista kauppaa maaliin kun tilanne tulee. Laita siis hakemus tulemaan.

Etsimme proaktiivista ja sosiaalista huipputyyppiä, joka tarttuu heti toimeen ja työskentelee systemaattisesti. Kykenet itsenäiseen työhön, mutta pidät tiimityöskentelystä ja sitoudut tiimisi yhteisiin tavoitteisiin.

Tarjoamme kilpailukykyisen mediatuotteen, asiakaskontakteja sekä mahdollisuuden kilpailukykyiseen palkkaan.

Mikäli haluat kehittyä mediamyynnin osaajaksi loistavaan tiimiin, laita hakemus pian tulemaan!

Haku päättyy 4.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Vesanen, Atlas-Median hallituksen pj, puh. 050 591 3535, jari.vesanen@atlasmedia.fi

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten