Moi-operaattori B2B,kokoaikainen, Rainmaker, Oulu

Moi laajenee Oulussa!

MOI:n kasvaessa haemme uutta positiivista ja myynnillisistä persoonaa yritysasiakkaiden kontaktointiin sekä tarjoamaan helpompia B2B-liittymäratkaisuja.

MOI haluaa erottua edukseen asiakaslähtöisyydellään, sekä tarjoamalla yrityksille helposti seurattavia ja sormien napsautuksella muokattavissa olevia ratkaisuja.Pääideana on saada kaikki yrityksen simmit helposti hoitoon ilman turhia kuluja.

  • Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi kasvutarinaamme, uuden aluevaltauksen äärelle. Tulet menestymään tehtävässä mikäli nautit muuttuvista tilanteista. Ihmisten kanssa, kun mikään päivä ei ole samanlainen.

  • Myynnillistä kokemusta ei välttämättä tarvita, tärkeämpää on asenteesi. Myyntitaustasta etenkin B2B-puolella on etua. Tehtävään saat vahvan perehdytyksen, jatkuvasti eväitä menestymiseen ja ympärillesi vahvaa myynnin osaamista.

Lue lisää ja tutustu MOI:hin osoitteessa https://www.moi.fi

Katsotaan juuri Sinulle mielenkiintoinen työ lukkoon

Oletko sinä se henkilö, jolla on potentiaalia, sekä halua olla mukana Suomen palveluoperaattoreiden pioneerin kasvutarinassa? Nyt on erittäin tärkeää, että ilmaiset kiinnostuksesi ja halun liittyä porukkaamme! Voit jättää yhteystietosi hakulinkin kautta, soittaa tai laittaa Whatsapp viestiä Harrille p. 044 5171027, mailia voit laittaa osoitteeseen: harri.hautamaki@rainmaker.fi

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Oulu
Työaika: 37,5h/vko, arkisin klo 8-16 välillä
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää –  hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Toistaiseksi voimassaoleva
Palkka: 2000€/kk + provisio

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten