Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään, osa-aikainen, Oulu

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change -perheeseemme!

Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään (Oulun alue; Zeppelin, Ideapark)

Mistä tässä on kyse?
Haluamme vahvistaa loistavasta palvelusta tunnetun CHANGE Lingerien Oulun alueen myymälöiden tiimejä vastuusta ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvilla tekijöillä, joita sytyttää sekä asiakastyö, että tavoitteiden saavuttaminen ja tiimin auttaminen niiden saavuttamisessa. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta.

Asiakkaita varten
Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme sen mahdollistaja. Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change -perheessä, jossa työskennellään tavoitteellisesti yhteisten tavoitteiden eteen.

Haemme tiimeihimme nyt 10-20 h/vko myyjiä. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES. 

Innostuitko?

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Changella? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä tehtävään kohdennetun hakemuksen. Me haluamme kuulla! Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme puhelinsoiton päässä arkisin klo 14-15:00 välisenä aikana tai voit vaihtoehtoisesti lähestyä meitä WhatsApp viestin muodossa p. 0404864511 / Annika, Rainmaker rekrytointi.

Aikataulu ja hakuprosessi:
Toteutamme rekrytointiprosessin ensimmäisen haastatteluosuuden videotyökalun avaulla, johon lähetämme jatkoon valituille kutsun sähköpostitse hakijan työnhakulomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Haastatteluun vastaaminen on edellytys hakuprosessissa etenemiselle. Jääthän siis seuraamaan sähköpostiasi ja palautat videohaastattelumateriaalisi viestissä ilmoitettuun eräpäivään mennessä! 

Tehtävän perustiedot:
Paikkakunta: Oulu
Työaika: 10-20h /vko. Myymälän aukioloaikojen puitteissa.
Kokemus: 1-2 vuoden kokemus vastaavista myyntitehtävistä katsotaan eduksi.
Työnkesto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Palkka: Kaupanalan TES +mahdolliset bonukset

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten