Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään, osa-aikainen, Veturi, Kouvola

Oletko innolla ja palolla asiakkaat kohtaava, heidän tarpeensa huomioiva ja ostomotiivinsa aistiva asiakaslähtöinen myynnintekijä? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Change -perheeseemme!

Etsimme parhaillaan tiimiimme myyjää, joka nauttii henkilökohtaisesta myyntityöstä ja jonka tavoitteena ovat laadukkaat asiakaskohtaamiset.


Myyjä CHANGE Lingerie -myymälään (Kouvola, Veturi)

Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Tehtävänäsi Changen myyjänä on vastata osaltasi myymälän myynnistä, ihanien tuotteiden esillepanosta, siisteydestä ja ennen kaikkea – unohtumattomasta asiakaspalvelusta.

Työaikasi on keskimäärin 10h / vko ja työvuorosi sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. 

Meillä pääset työskentelemään tavoitteellisesti työskentelevässä, tiiviissä, energisessä ja myyntihenkisessätyöporukassa, jossa arvostetaan joustavuutta ja vastuun ottamista sekä hyvän energian tuomista työyhteisöön.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 14-15:00 antaa Rainmaker-rekrytointi / Annika p. 040 486 4511.
  

Toteutamme rekrytointiprosessin ensimmäisen haastatteluosuuden videotyökalun avaulla, johon tulet saamaan kutsun sähköpostitse. Haastatteluun vastaaminen on edellytys hakuprosessissa etenemiselle. Jääthän siis seuraamaan työnhakulomakkeeseen ilmoittamaasi sähköpostia ja palautat videohaastattelumateriaalisi sähköpostiviestissä ilmoitettuun eräpäivään mennessä!

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.