Myyjä Fortumin myyntitiimiin, Turku

Myyjä tekemään tulosta Fortumille!

Ympäri Suomen pelattava Leijonaliiga etsii lisää pelaajia Turkuun! Haluamme nyt herättää sinun huomiosi, joka mietit missä pääsisit ruokkimaan kilpailuhenkeäsi ja tekemään myyntityötä joukkuueessa.


Millaista työskentely meillä on?

Myyntityö on meillä aktiiviista tarjontamyyntiä ja pääsetkin hankkimaan itse omat asiakkaasi. Et joudu toimimaan kuitenkaan yksin, meillä pääset tekemään töitä joukkueessa ja pelaamaan Leijonaliigassa. Oma joukkueesi helpottaa Sinua työnteon aloittamisessa, joukkuekaverisi ja valmentajasi auttavat sinua ensimmäisestä päivästä lähtien onnistumaan. Teidän yhteinen tavoitteenne on pelata voitokkaasti muita Leijonaliigan joukkueita vastaan.

Työ meillä  on paljon muutakin kuin sähkönmyyntiä. Meidän tavoitteemme on kartoittaa asiakkaiden energiatarpeita ja myydä uusiutuvalla energialla tuotettujen sähkösopimusten lisäksi aurinkopaneeleita, energiatehokkuutta lisääviä tuotteita ja palveluita, sekä vakuutuksia.

Pähkinänkuoressa, tarjoamme Sinulle:

– Vahvan ja ammattitaitoisen tuen kehittymisellesi
– Mahtavan työporukan ympärillesi
– Merkityksellisen työtehtävän, laadukkaiden ja modernien tuotteiden ja palveluiden parissa
– Tarpeitasi huomioivan, joustavan työajan

Hakuohje:

Meille pääsee töihin vaikka WhatsAppilla! Voit laittaa viestiä 044 755 3912/ Nicola – jutellaan lisää Leijonaliigasta, tästä tehtävästä ja Sinun unelmistasi. Voit jättää myös CV:n ja hakemuksen hakulinkin kautta. Tsemppiä hakuusi!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Turku
Työaika: Osa-aikainen tai kokoaikainen, toiveesi mukaan.
Työaika sijoittuu arkisin 10:00-20:00 välille ja la-su tarvittaessa 10:00-18:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 10 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten