Myyjä Laatukoru -myymälään, osa-aikainen, Helsinki

Onko asiakaslähtöinen myyntityö sinulle sydämenasia? Palatko halusta palvella ammattitaitoisesti vaativimmatkin asiakkaat kansainvälisessä työympäristössä? Hyvä – jatkathan lukemista, sillä saatat olla juuri oikea henkilö Laatukoru -perheeseemme!

Myyjä Laatukoru -myymälään (Helsinki, Keskusta)

Mistä tässä on kyse?
Haluamme vahvistaa ammattitaitoisesta palvelusta tunnetun Helsingin keskustan Laatukoru -myymälän tiimiä asiantuntevalla ja jatkuvasta kehittymisestä motivoituvalla tekijällä, jota sytyttää asiakaslähtöinen myyntityö laadukkaiden tuotteiden ja tunnettujen brändien parissa. Etsimme kielitaitoista asiakaspalvelun ammattilaista tai tulevaisuuden tähtimyyjää – herraa tai daamia – joka pystyy nopeasti ottamaan paikkansa korkealuokkaisen myynnin parissa. Jotta sovit huippuun myymälätiimiimme, sinun täytyy olla hyvä tiimipelaaja ja saada asiat tapahtumaan aktiivisuuden ja pistämättömän tilannetajun kautta. Tehtävänäsi Laatukorun myyjänä on vastata omalta osaltasi myymälän myynnistä, asiakaspalvelusta, tuotteiden esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Työssä menestymisessä auttaa aito kiinnostus arvokelloja ja / tai –koruja kohtaan. 

Haemme tiimiimme n. 12 h/vko myyjää. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Palkkaus on kaupan alan TES. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Innostuitko?
Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen Laatukorulla? Mikäli tuntuu, kerro se meille jo hakuvaiheessa jättämällä tehtävään kohdennetun hakemuksen. Me haluamme kuulla! Halutessasi kuulla lisää meiltä, olemme puhelinsoiton päässä arkisin klo 14-15:00 välisenä aikana tai voit vaihtoehtoisesti lähestyä meitä WhatsApp viestin muodossa p. 0404864511 / Annika, Rainmaker rekrytointi.

Tehtävän perustiedot:
Paikkakunta: Helsinki
Työaika: Keskimäärin 12 h /vko. Myymälän aukioloaikojen puitteissa.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työn kesto: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde
Palkka: Kaupanalan TES

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten