Myyjä Telian myyntipisteelle, Nummela

Etsimme nyt rohkeaa ja innostunutta myyjää Telian myyntipisteelle Nummelaan!

Oletko vailla hyvä palkkaista työtä opiskelujen oheen tai haluatko vakituisen työn ja hyvän ansainnan? Vahvistamme Telian myyntitiimiä Nummelassa ja tarvitsemme mukaan reippaan, iloisen ja tuloshakuisen, aktiivisesta myynnistä innostuneen MYYNNIN tulevan ammattilaisen!

Tärkein tehtäväsi on Telian mobiili- ja laajakaistatuotteiden, sekä muiden palveluiden myynti K-Citymarkettien ja kauppakeskusten asiakkaille, sekä aktiivinen kontaktointi. Telia tuotteisiin kuuluvat monipuoliset ja asiakkaan tarpeista lähtevät internet – ja matkapuhelinpalvelut, sekä Suomen paras asiakastyytyväisyys.

Tarjoamme sinulle 

  • Työn suuressa Suomalaisessa ja kansainvälisessä yrityksessä
  • Muun kaupan alan mukaisen tuntipalkan ja alan parhaat myyntibonukset. Huippumyyjien keskiansiot ovat 28-32e/h. Kaikkien myyjien keskiansio on 18€/h. 
  • Kilpailukykyiset tuotteet, jotka auttavat sinua tuloksellisessa myynnissä
  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen, sekä lähiesimiehen tuen 
  • Osaavan ja energisen myyntitiimin tuen ja hyvän työilmapiirin
  • Työnantajan, joka pitää huolta työntekijöistään 
  • Henkilökunta edut
  • Motivoivat myyntikilpailut edesauttamaan tuloksen tekoasi

Sinulta odotamme uskallusta ottaa vastuuta ja tehdä asioita rohkeasti. Odotamme että sinulla on hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja nautit uusista asiakaskontakteista, sekä myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Olet positiivisella, rohkealla ja 100%:lla asenteella mukana. Haluat kasvaa operaattorialan, sekä myynnin huippuosaajaksi ja olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä. Haluamme auttaa sinua kasvamaan aina vain paremmaksi myyjäksi.
Pääsääntöisesti töitä tehdään aikavälillä maanantai – lauantai, n. 30h/vko, mutta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä myös osa-aikaisesti, mikäli elämäntilanteesi niin vaatii.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille? 

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön. Tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Mikäli haluat myynnin ammattilaisten pariin, tekemään itsellesi huippuansioita ja osaksi energistä ja menestyksenhaluista myyntitiimiä, haethan tehtävään, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Lisätietoa arkisin klo 10.00-15.00 saat soittamalla tai WhatsAppaamalla Maxille, puh. 044 7553945. Laita viestiä niin jatketaan juttua! 🙂

Perustiedot
Työaika: n. 30h/vko, arkisin 10-20 välillä ja viikonloppuisin 10-18 välillä.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää, hae siis rohkeasti!
Työn kesto: Vakituinen
Palkka: 11,11€/h + myynnin mukaan maksettava provisio.

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten