Myyntineuvottelija, Rainmaker, Rovaniemi

Rainmaker Rovaniemi kasvaa ja haemme nyt joukkueeseemme uusia tekijöitä. Meillä on toimistolla yli 30 myynnin ammattilaista ja 15 iloista asiakaspalvelijaa eri projekteissa.

Nyt täytämme viimeiset viisi myyntineuvottelijan tuolia Rovaniemen suurimmassa palvelukeskuksessa. Kontaktoimme puhelimitse asiakasyrityksen valmista asiakaskantaa. Missiona meillä on vanhojen asiakkuuksien hoito ja aktiivinen lisämyynti.

Kokopäivänen työskentelee 6h/päivässä, takuupalkka on 1200€/kk + provisiot
Osa-aikainen työskentelee 12h/viikossa, takuupalkka 450€/kk + provisiot
Työvuorot sijoittuvat aamu (8:30-14:30) ja iltavuoroon (14:30-20:30). Tunteja saa kuitenkin takoa halutessaan enemmänkin.

Rainmakerilla:
– Saat täyden myyntikoulutuksen ja jatkuvan valmennuksen
– Olet osa iloista työympäristöä, missä kaverit kannustaa onnistumisiin
– Pääset mukaan viikkottaisille liikuntavuoroille työporukan kesken
– Tarjoamme sinulle Ruutu+ ja HS-digitunnukset firman piikkiin

Täytä yhteystietolomake linkin kautta: https://goo.gl/forms/vgqbnaNMZ9WNLZ912

Rainmaker on sekä myynnin että henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon asiantuntijayritys. Synnyimme yritysjärjestelyiden kautta alan johtavista organisaatioista vuonna 2015, ja yhteenlaskettu liikevaihtomme on 30 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 1000 henkilöä, joista Rovaniemen toimipisteessä työskentelee tällä hetkellä noin neljäkymmentä.

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.