Remonttimyyjä, LVIturva, Kuopio

 

Hei sinä ihmisläheisestä työstä nauttiva myynnintekijä!
Tavoittelemme sinua, joka haluat olla hyvä siinä mitä teet, olet valmis tekemään töitä sen ja unelmiesi eteen. Vastineeksi meillä sinä kehityt ja kasvat suoramyynnin osaajaksi, joka tulee avaamaat ovet minne haluatkaan kulkea.

Mistä on kysymys?

Suomessa on valtava määrä ihmisiä, jotka ovat toteuttaneet unelmansa asuessaan nyt omakotitaloissa, joita rakennettiin eniten 1970- ja 1980-luvuilla. Rakennuskanta siis vanhenee ja kaipaa näin ollen muutakin kuin pientä pintaremonttia – tästä on kyse. LVIturva palvelee Suomen omakotikansaa ja toteuttaa putkiremontit rakenteita rikkomatta.
Myyjänä päiväsi rytmittyvät sinulle ennalta sovituista asiakaskäynneistä ja osan asiakkaista pääset hankkimaan täysin itse. Kauppoja ei tehdä ensimmäiseltä istumalta, vaan kaikki alkaa asiakkaan kodin putkiston kunnon kartoittamisella, jolla selvitetään mahdollinen remontin tarve.

Mistä sinä unelmoit?

LVIturvassa ajatusmaailma on se, että yritys on työntekijää varten, joten saat olla oma itsesi toisiaan kannustavan, hyvän ja kilpailuhenkisen työporukan tukemana.
Sillä mistä olet tulossa tai mikä on taustasi ei niinkään ole merkitystä, vaan se ratkaisee minne olet menossa ja mitä olet valmis tekemään sen eteen. Helppoa emme väitä tämän olevan, mutta palkitsevaa niin voittamisesta, kehittymisestä ja asiakastyöstä nauttiville.

Työssäsi liikut autolla, joten tarvitset ajokortin ja oman auton allessi.

Ketä meitä nyt oli?
Kurkkaa somen puolelta, millaisia tyyppejä LVIturvalla jo työskentelee
https://www.facebook.com/lviturva/
https://www.instagram.com/lviturva/

Halutessasi kuulle lisää on Enna p. 040 7759755 luurin päässä. Minut tavoitat niin soittamalla kui WhatsAppillakin. Voit myös ilmiantaa itsesi viestillä ja laittaa minun soitellamaan perääsi.
Hakuaikaa on 10.12. asti, pyrimme etenemään haussa ketterästi ja haastattelemmekin hakijoita jo hakuaikana.

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.