Sopimusmyyjä, Telia Avoin kuitu, D2D

Avoin Kuitu on nimensä mukaisesti avoin valokuituverkko, johon liittyessään asiakas saa itse valita nettiliittymän palveluntarjoajan ja haluamansa palvelut. Rakennamme Avoin Kuitu -verkkoja omakoti- ja paritaloalueille ympäri Suomea. 

Etsimme nyt laajentuneen kysynnän johdosta lisää sopimusmyyjiä Telian Avoin Kuitu -konseptiin!

Oletko hyvällä asenteella varustettu, luottamusta herättävä henkilö? Koetko ihmisten kanssa toimimisen ja laadukkaiden ratkaisujen tarjoamisen omaksesi? Oletko kiinnostunut olemaan tunnetun ja luotettavan brändin sanansaattaja ja myynnin timantinkova ammattilainen? Et pelkää ottaa kontaktia ihmisiin ja avata keskustelua?

Mikäli vastasit kyllä, voi vastuumyyjän paikka olla sinun!

Millaista on vastuumyyjän arki?

Toimit n. 4 hengen tiimissä Avoimen Kuidun sanansaattajana aivan uudessa konseptissa. Työ on pitkäjänteistä ja asiakkaita tavataan toistuvasti. Kierrät tiimisi kanssa asuinalueella, joka on ilmoittanut kiinnostuksesta valokuidun rakentamista kohtaan. Tehtävänne on informoida asukkaita tulevasta ja innostaa, sekä lopulta löydä kaupat lukkoon. Tulet vastuumyyjänä tarjoamaan alueen asukkaille oikeasti tarpeellisia ratkaisuja ja rakentamaan parempaa arkea.

Alueet ovat tarkkaan valittuja ja jo valmiiksi ”lämpimiä” eli kiinnostuneita valokuidun mahdollisuudesta asuinalueellaan. Näin ollen myynnissä korostuu kyky herättää luottamusta, puhua asiakkaan kieltä, sekä innostaa. Alkuun ei yritetäkään myydä mitään, vaan käydään esittäytymässä asukkaille, annetaan tietoa tulevasta mahdollisuudesta asentaa valokuitu asuntoon ja vastaillaan kysymyksiin. Lopulta usean tapaamisen jälkeen lyödään kaupat lukkoon ja alueen rakentaminen voi alkaa. Tulet tapaamaan alueen asukkaita useaan kertaan ja rakentamaan aitoja asiakkuussuhteita. Konsepti on toimivaksi havaittu ja kovassa kasvussa.

Myynnillistä kokemusta ei suuremmin tarvita, tärkempää on helposti lähestyttävyys, luottamuksen herättävä olemus ja reipas asenne. Työ sopii erinomaisesti vahvaa myyntikokemusta etsivälle. Koulutamme myyjämme myynnin ammattilaisiksi. Työtä voi tehdä kokoaikaisesti, tai opintojen tai toisen työn ohessa. Työsopimus on toistaiseksi voimassa.

Työajat painottuvat iltaan ja viikonlopuille – silloin kun ihmiset pääasiassa kotona ovat. Palkka on erittäin kilpailukykyinen; 12,5e/h pohjapalkan päälle tulee tiimikohtaiset provisiot toteutuneiden rakentamispäätösten jälkeen. Jo läpikäydyillä asuinalueilla on päästy parhaimpiin provisiotasoihin! Provisiotasot nostavat myyjien tuntipalkat 17,5-30e/h suuruisiksi.

Palkkaamme päteviä hakijoita jo hakuaikana, joten laita heti hakemusta tulemaan!

Tsekkaa nykyisten myyjiemme mietteitä työstä oheiselta videolta https://www.youtube.com/watch?v=_UXplXe0Bd4 !

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 10-15 antaa Max Hedman p. 044 755 3945, soita tai WhatsAppaa viipymättä!
Työnantajana toimii Rainmaker. 

 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.