Sopimusmyyjä, Telia Avoin Kuitu, Espoo

Pidätkö ihmisten kanssa työskentelystä ja Mietit missä saisit mahdollisuuden toimia asiakassuhteiden rakentajana, ja työskennellä luotettavan brändin parissa? Motivoidutko ihmisten kohtaamisesta, asiakassuhteiden rakentamisesta ja koet laadukkaiden ratkaisujen tarjoamisen omaksesi?

Mikäli vastasit kyllä, tavoittelemme juuri Sinua! Etsimme nyt laajentuneen kysynnän ja konseptin rivakan kasvun johdosta lisää sopimusmyyjiä Telian Avoin Kuitu -konseptiin!

Millaista on sopimusmyyjän arki?

Myynnillistä kokemusta ei suuremmin tarvita, tärkempää on helposti lähestyttävyys, luottamuksen herättävä olemus ja reipas asenne. Työ sopii työaikojen puolesta erinomaisesti esimerkiksi koulun tai aikaa vaativan harrastuksen oheen. Työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisena tai kokoaikaisena, oman aikataulun mukaan! Koulutamme myyjämme myynnin ammattilaisiksi. Työsopimus on toistaiseksi voimassa.

Alueet ovat tarkkaan valittuja ja jo valmiiksi ”lämpimiä” eli kiinnostuneita valokuidun mahdollisuudesta asuinalueellaan. Näin ollen myynnissä korostuu kyky herättää luottamusta, puhua asiakkaan kieltä, sekä innostaa. Alkuun ei yritetäkään myydä mitään, vaan käydään esittäytymässä asukkaille, annetaan tietoa tulevasta mahdollisuudesta asentaa valokuitu asuntoon ja vastaillaan kysymyksiin. Lopulta usean tapaamisen jälkeen lyödään kaupat lukkoon ja alueen rakentaminen voi alkaa. Tulet tapaamaan alueen asukkaita useaan kertaan ja rakentamaan aitoja asiakkuussuhteita. Konsepti on toimivaksi havaittu ja kovassa kasvussa.

Toimit n. 4 hengen tiimissä Avoimen Kuidun sanansaattajana aivan uudessa konseptissa. Työ on pitkäjänteistä ja asiakkaita tavataan toistuvasti. Kierrät tiimisi kanssa asuinalueella, joka on ilmoittanut kiinnostuksesta valokuidun rakentamista kohtaan. Tehtävänne on informoida asukkaita tulevasta ja innostaa, sekä lopulta löydä kaupat lukkoon. Tulet sopimusmyyjänä tarjoamaan alueen asukkaille oikeasti tarpeellisia ratkaisuja ja rakentamaan parempaa arkea.

Palkkaamme päteviä hakijoita jo hakuaikana, joten laita heti hakemusta tulemaan!

Auto on eduksi tässä työssä, mutta ei vaadittu.

Tsekkaa nykyisten myyjiemme mietteitä työstä oheiselta videolta https://www.youtube.com/watch?v=_UXplXe0Bd4 !

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 10-15 antaa Max Hedman p. 044 755 3945, soita tai WhatsAppaa viipymättä!
Työnantajana toimii Rainmaker. 

Perustiedot
Paikkakunta: Espoo
Työaika: 16-24h/vko, arkisin 14:00-20:00 välillä ja la-su tarvittaessa 10:00-18:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!
Työnkesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 12,5 € / h + myynnin mukaan maksettava provisio

 

Avoin Kuitu on nimensä mukaisesti avoin valokuituverkko, johon liittyessään asiakas saa itse valita nettiliittymän palveluntarjoajan ja haluamansa palvelut. Rakennamme Avoin Kuitu -verkkoja omakoti- ja paritaloalueille ympäri Suomea.  

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten