Taloushallinnon assistentti, Reima, Tampere

Reima is the leading specialist brand in functional children’s wear. Reima was founded in 1944 in Kankaanpää and since then, our mission has been to guarantee kids the freedom to be active in any weather. We are growing profitably and currently employ over 300 professionals in Finland and in our subsidiaries in China, Sweden, Denmark, Norway, Germany and Russia. Values driving our behavior are courage, excellence, integrity, collaboration and joy. Read more about us on www.reima.com

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI

Tavoittelemme Sinua, joka olet jo päässyt urasi alkuvaiheeseen vastaavien tehtävien saralla ja kehität mielelläsi taloushallinnon osaamistasi yhä pidemmälle. Ehkä olet työskennellyt aiemmin esimerkiksi tilitoimistossa ja haluat päästä nyt “inhouse”-rooliin. Innostut ajatuksesta päästä samalla seuraamaan vaatealan yrityksen tietä kohti suuria kasvutavoitteita. 

Vahvistat osaltasi nuorekasta seitsemän hengen ulkoisen laskennan tiimiä, jossa iloa löydetään niin toisista kuin arjen pienistäkin asioista. Pääpaino tehtävissäsi on osto- ja myyntireskontrassa, mutta päiviisi mahtuu myös muita taloushallinnon töitä, kuten kirjanpitoa ja palkanlaskennan koordinointia. Työkalunasi on Microsoftin Navision, OpusCapita sekä Excel. Kansainvälisessä ympäristössä saat myös englannin ja/tai mahdolliset muut kielet käyttöösi.

Olet ennen kaikkea tiimihenkinen ja kuljet itsenäisesti, mutta samalla yhdessä muiden kanssa kohti yhteistä päämäärää. Mietit ennemmin “me” kuin “minä”. Työnkuva vaatii tekijältään luonnollisesti tarkkuutta, huolellisuutta ja rutiinin sietoa. Vaikka virheitä sattuisikin, näet ne enemmänkin oppimisen ja kehittymisen paikkana. Toivomme myös avoimuutta ja uteliaisuutta muuttuvaa maailmaa kohtaan, jonka kautta myös taloushallinto ja totutut tekemisen tavat muuttuvat ja luovat uusia mahdollisuuksia.

Työ on määräaikainen ja kestää 31.8.2018 asti. Etenemme haussa vikkelästi, joten ethän ihmettele, jos puhelimesi soi jo hakemuksesi jättämistä seuraavana päivänä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti.

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit sen käyttöösi tässä tehtävässä? Mikäli tuntuu, kerro se meille. Me haluamme kuulla. Halutessasi itse kuulla lisää soitathan, niin jutellaan –  Anna p. 044 755 3902 / Rainmaker. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 10-16 välillä. 

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.