Taloushallinnon harjoittelija, Rainmaker, Helsinki

Etsimme nyt Helsingin toimipisteellemme 3-6 kuukaudeksi harjoittelijaa korkeakouluopintoihin liittyvään työharjoitteluun. Tarjoamme työharjoittelupaikan talousasioista kiinnostuneelle opiskelijalle.

 

Mistä harjoittelussa on kyse?

 

Rainmakerin talousosasto tarjoaa taloushallinnon resursointi- ja ulkoistuspalveluita. Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja yhteistyökykyistä henkilöä reskontratiimiimme harjoittelijaksi. Tiimin jäsenenä olet oleellisessa osassa Rainmakerin päivittäisen toiminnan takaamisessa. Tulet saamaan opastusta ja tukea kehityksellesi ammattitaitoisen tiimimme takaamana.

Mitä tämä pitää sisällään?

 

Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa hoitaen asiakkaidemme reskontraa. Etsimämme henkilö on huolellinen tekijä, jonka vahvuutena on numerotarkkuus ja joka haluaa oppia uutta, sekä olla mukana loistavassa tiimissä. 

 

Tehtävääsi kuuluvat monipuoliset reskontranhoidon tehtävät, mutta aiempaa taloushallinnon työkokemusta ei tarvita. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut seuraavanlaisista tehtävistä:

 

  • Maksuliikenteen hoitaminen

  • Ostolaskujen reititys

  • Reskontranhoitoon liittyvät muut asiat

Maksamme harjoitteluajalta harjoittelukorvausta 660Eur / kk

Me nauramme paljon, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaidemme hyödyksi. Emme pelkää mitään, koska pelko ohjaa keskinkertaisuuteen. Haluamme kehittyä enemmän kuin muut, koska haluamme enemmän kuin muut. Meidät tekee tyytyväiseksi se, kun asiakkaamme voittavat omat taistelunsa.

Kiteytämme arvomaailmamme seuraavasti:

”Elät vain kerran; uskalla rikkoa rajasi. Rakasta intohimoisesti, naura hervottomasti ja älä koskaan kadu mitään”

Tätä me olemme. Miltä kuulostaa?

 

Mikäli tunnistat itsesi edellä mainituista asioista, jätäthän hakemuksen ja ilmoitat sinulle sopivan harjoitteluajankohdan.

 

Halutessasi kuulla lisää, olen puhelinsoiton tai Whatsapp-viestin päässä: p. +358447270635 / Tiia Kinnunen.

 
Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten