Talouskumppani / kirjanpitäjä Rainmakerin asiakastoimeksiantoihin Iisalmeen

Talouskumppani / kirjanpitäjä Rainmakerin asiakastoimeksiantoihin Iisalmeen

Hei sinä talouden osaaja! Haluamme herättää huomiosi, jos mietit missä pääsisit toteuttamaan ammatillisia unelmiasi ja samalla auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan oman unelmansa.

Mistä on kyse?

Haluamme vahvistaa Rainmakerin talouden tiimiä ulkoisen laskennan osaajalla, jolle sisäinen laskentakaan ei ole vierasta. Tärkeää on, että inspiroidut kirjanpidontehtävistä ja nautit myös asiakastyöstä, jossa pääset toimimaan asiakkaiden luotettuna neuvonantajana.

Taloushallinto on meille intohimon asia. Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan intohimoonsa, ja me olemme heille osaava ja luotettu talouden kumppani. Meille voi ulkoistaa taloushallinnon joko kokonaan tai osittain. Hoidamme mm.  asiakkaidemme reskontrat, kirjanpito-, maksuliikenne-, palkanlaskenta- ja tilitoimistopalvelut. Jalostamme numeroista arvokasta tietoa asiakkaillemme, mikä auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Sinun merkityksesi roolissa, asiakkaille ja meille

Sinun työsi mahdollistaa asiakkaidemme paremmat päätökset. Luotettuna neuvonantajana hoidat asiakasyritystemme taloudenpitoa, pääpaino ulkoisessa laskennassa ja ymmärrät myös sisäistä laskentaa. Sinulta onnistuu tilinpäätösten ja veroilmoitusten teko sekä analysointi, mielellään myös konsernitasolla.

Työpäivääsi tulee kuulumaan ainakin näitä tehtäviä:

  • asiakasyritysten taloudenpito pääpainona ulkoinen laskenta
  • juoksevan kirjanpidon, veroilmoitusten ja tilinpäätösten laadintaa ja analysointia
  • asiakkaidemme tekemistä onnelliseksi löytämällä heille osaamisellasi heidän elämäänsä helpottavia ratkaisuja
  • jatkuvaa oman työsi ja osaamisesi kehittämistä

 

Talousprosessimme ovat pitkälle automatisoidut, joten Sinulle jää aikaa tuoda asiakkaillemme lisäarvoa lukuja analysoimalla ja tiedolla johtamisen keinoin. Tulet käyttämään työssäsi Netvisor-järjestelmää. Osallistut myös uuden liiketoimintamallimme kehittämiseen.

Tavoitteitasi alussa ja matkan varrella

Ensimmäisen kuuden kuukauden aikana olet saavuttanut seuraavia asioita:

  •  sisäistänyt Rainmakerin mission, asiakaslupauksen ja toimintatavat
  •  sopeutunut ja omaksunut Rainmakerin yrityskulttuurin ja olet tuonut siihen myös oman ainutlaatuisuutesi

Ensimmäisen 12 kuukauden jälkeen Sinä:

  • toimit aktiivisesti asiakkaidesi kanssa ja lunastat heille edelleen Rainmakerin antaman asiakaslupauksen
  • olet vakiinnuttanut itsesi osaksi Rainmakerin kasvutarinaa ja Sinulla on kerrottavana menestystarinoita, joiden syntymisen mahdollistajana Sinä olet ollut
  • olet saavuttanut henkilökohtaista kehittymistä ja jaat tietoa ja osaamista tiimimme, sekä työyhteisömme kasvuun ja kehitykseen

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi Sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko sinusta, että saisit käyttöösi sen meillä? Mikäli tuntuu, kerro se meille. Me haluamme kuulla.
Halutessasi kuulla lisää, soitathan niin jutellaan – Tommi Talasterä, p. 040 712 6970. Parhaiten minut tavoitat arkisin klo 10:00-16:00 välillä.

Hakuaikaa on 4.3.2018 asti, pyrimme etenemään haussa ketterästi, joten haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Iisalmi

Työaika: Kokoaikatyö

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten