Tekninen Ratkaisumyyjä, Meluton Oy, Vantaa

Tekninen ratkaisumyyjä / Meluton Oy

Etsimme sinua, mikäli olet kiinnostunut tuloksen kasvattamisesta pienessä perheyrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan ja olemaan suurempi osa vakavaraisen, tasaisen kasvun omaavan yrityksen tarinaa.

Pääset kasvattamaan tulosta aktiivisella asiakassuhteiden hoitamisella sekä uusien asiakkaiden kontaktoinnilla. Asiakaskuntaan kuuluu niin pörssiyhtiöitä kuin pienempiäkin toimijoita ja jopa yksityisiä kuluttajia. Pääset osallistumaan myös alan messuille Suomessa ja rajojemme ulkopuolella.

Tulet olemaan tärkeässä osassa Meluttoman tulevaisuuden rakentamista. Reilu kymmenen hengen yrityksessä jokaisella ihmisellä ja heidän panoksellaan on merkitystä. Saat vastuuta ja vapautta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi. Kehittymisellesi annetaan tilaa ja saatkin matkasi alussa aikaa perehtyä ensin tuote-/palvelutarjoamaan aina raaka-ainetuntemuksen laajentamiseen saakka sekä hahmottaa toiminnan kokonaisuuden. Pikkuhiljaa opit (jos ei ole osaamista entuudestaan) tulkitsemaan jopa teknisiä piirrustuksia.

Kuka olet?

Olet jo kartoittanut kokemustasi yritysmyynnin parissa ja siten sisäistänyt vuorovaikutus- ja kuuntelutaitojen merkityksen kaupanteossa ja asiakassuhteiden vaalimisessa. Olet yrittäjähenkinen ja se näkyy oma-aloitteisuutena ja tavoitteellisena otteena työntekoon. Sinulla on teknistä osaamista joko koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta sekä kykyä ja ennen kaikkea halua oppia uutta. Käännät keskustelun sujuvasti myös englannin kielelle, muu kielitaito on toki eduksi kotimaan lisäksi vientimarkkinoilla toimivassa yrityksessä. Ennen kaikkea riveihin kaivataan oikeaa henkilöä, jolta ei tahto ja motivaatio hetkessä lopu. Värität päiviä mielelläsi annoksella huumoria.

Jos sinusta tuntuu, että saisit Meluttomalla kallisarvoisen ammattitaitosi hyvään käyttöön ja merkitystä tekemääsi työhön, laita matkaan CV ja hakemuksesi alla olevasta linkistä. Seuraamme tulleita hakemuksia jatkuvasti ja kontaktoimme sopivimmat potentiaalit.
Halutessasi tietää lisää, olethan yhteydessä niin jutellaan – Anna / Rainmaker p. 044 755 3902.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Vantaa
Työaika: Kokoaikainen
Hakuaika: 28.2.2018 asti

Meluton Oy on suomalainen johtava ääneneristysratkaisuiden, laminoinnin ja muovauksen toimittaja, joka on toiminut jo vuodesta 1977. Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani. Toimintamme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa ja tavoitteemme on löytää aina asiakkaille sopivat kustannustehokkaat ratkaisut. Toimimme lukuisilla eri toimialoilla kuten vene-, erikoisajoneuvo-, urheilu-, jalkine-, laitevalmistus- ja rakennusteollisuuden parissa. Pääraaka-aineinamme ovat esimerkiksi erilaiset polymeerit kuten vaahtomuovit ja kalvot sekä kankaat, keinonahat, vanut, raskas- että kumimatot.

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten