Tulevaisuuden taloushallinnon osaaja, Talousverkko, Jyväskylä

Talousverkko on yrittäjähenkisesti ja nykyaikaisesti ajatteleva täyden palvelun tilitoimistoketju. Teemme taloushallinnosta helppoa ja sujuvaa digitaalisilla toimintatavoilla, aikaa jää silloin myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidamme ammattitaidolla niin pienen yrityksen kirjanpidon kuin isomman organisaation ulkoistetun taloushallinnon. Työskentelemme asiakkaidemme hyödyksi ja tarjoamme palvelumme aina hymyssä suin. Olemme yrittäjän tilitoimisto. www.talousverkko.fi 

”Robotit vievät meidän työt!” No ei aivan, eikä ainakaan ihan heti, mutta silti – ajat muuttuvat, ja niin myös se, mitä tilitoimistotyö pitää sisällään ja millaisia odotuksia asiakkaillamme on meidän suuntaan. Koemme, että vastaisuudessa pelkkä tilien täsmääminen ei enää ole tae asiakastyytyväisyydelle. Se, mitä osaamme luvuista kertoa, sparrata yrittäjää – kohdata ihmisen ja auttaa, on meidän näkemyksemme mukaan se, missä on tilitoimistotyön ydin tulevaisuudessa.

Haluamme olla taloushallinnon edelläkävijöitä. Näemme tulevaisuuden tilitoimiston monipuolisia palveluita tarjoavana kokonaisuutena, jonka toiminnan keskiössä on lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme. Teemme kovasti töitä asiakastyytyväisyytemme eteen, ja haluamme nyt vastata tulevaisuuden kysyntään käynnistämällä TALOUSVERKKO AKATEMIAN. Akatemian tarkoituksena on kouluttaa alasta innostuneita uusia osaajia tulevaisuuden taloushallinnon ammattilaisiksi.

OLETKO SINÄ TULEVAISUUDEN TALOUSHALLINNON AMMATTILAINEN?

Haluamme sinut mukaan 11.6. alkavaan kuuden kuukauden mittaiseen trainee -jaksoon Talousverkon Akatemiaan Jyväskylään.

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja kehittymishaluista tulevaisuuden taloushallinnon osaajaa, joka on aidosti kiinnostunut parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoamisesta asiakkaillemme.

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi, opinnot voi olla vielä vähän keskenkin)
  • Motivaatiota oppia ja kehittyä

Mielestämme on tärkeää, että taloushallinnon osaaja ymmärtää asiakkaiden tarpeita kokonaisuutena. Siksi tarjoamme trainee -jakson aikana erilaisia moduuleita, joissa pääset perehtymään normaalin tilitoimistotyön lisäksi muun muassa seuraaviin aihealueisiin:

  • Controllerin työ käytännössä
  • PK-yrityksen rahoitus käytännössä
  • PK-yrityksen ja yrittäjän verotus käytännössä
  • Digitalisaation työkalut ja tilanne käytännössä
  • Vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä itsetuntemus

Tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön lisäksi mielenkiintoisen, monipuolisen ja kehittyvän työtehtävän kasvavassa ja dynaamisessa yhtiössä. Trainee -ohjelman kautta tavoitteenamme on kouluttaa ja rekrytoida sinut osaksi tiimiämme vakituiseen työsuhteeseen.

Kerro hakemuksessasi, että miksi sinä olisit oikea valinta akatemiaan, ja miten sinä näet taloushallintoalan kehityksen nyt ja tulevaisuudessa?
 

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa:
Salla Sironen
HR, Divest Group Oy
040 350 6439 / salla.sironen@divestgroup.fi  

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Haluatko kuukausittain uusia ajatuksia sähköpostiisi?

Hienoa! Alla olevasta painikkeesta pääset tilaamaan uutiskirjeemme.

Tilaa tästä!

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten