Työterveyspalveluiden asiantuntija, Kuluvaaka, Helsinki

Hei Sinä, joka mietit seuraavaa askelta urallasi ja toivot pääseväsi hyödyntämään ja yhä syventämään osaamistasi asiakkaille ja sinulle arvoa tuottavalla tavalla. Ehkä haluat heittäytyä yrittäjähenkisellä innolla johonkin uuteen ja mielenkiintoiseen, jossa pääset hyödyntämään kartuttamaasi osaamista työterveyshuollon palveluista?

Mistä tässä on kyse?

Kuluvaaka on säästämisen ja kilpailuttamisen ammattilainen. Kuluvaakan osaajien tehtävänä on varmistaa, että asiakasyritykset saavat hankkimansa palvelut markkinaehtoisesti taaten samalla ostetun palvelun laadun. Kuluvaaka jatkaa voimakasta kasvuaan ja nyt on haussa useampi oman toimialansa osaaja. Ehkä juuri Sinä pääset olemaan tärkeä osa Kuluvaakan kasvua?

Viihdyt inspiroivassa ja nopeatempoisessa, tiiviissäkin työyhteisössä, jossa toimitaan nopeasti ilman byrokratiaa, käytetään rempseää huumoria, ollaan avoimia, annetaan vastuuta ja vapautta, sekä ennen kaikkea tehdään lujaa töitä. Mukanasi työyhteisöä rakentamassa ovat 16 kollegaa, jotka ovat kaikki oman toimialansa ammattilaisia.

Sinun merkityksesi roolissa, asiakkaille ja yritykselle

Tulet myymään asiakkaillesi laajasti epäsuorien palveluostojen auditointia ja olemaan tiimin syväosaaja työterveyspalveluiden osalta. Tuot asiakkaidesi arkeen näkökulmia ja ratkaisuja, joita he eivät itse ole vielä keksineet ja näin viet heidänkin liiketoimintaansa eteenpäin. Aikaisempi kokemuksesi työterveyshuollon parissa työskentelystä luo hyvän pohjan asiakastyölle. Keskustelet luontevasti päättävien henkilöiden ja yritysjohdon kanssa.

Tulet olemaan oikeasti tärkeä osa Kuluvaakan kasvutarinaa. Tarjolla on vastuullinen tehtävä, jossa pääset luomaan uusia asiakkuuksia alusta alkaen sekä kehittämään niitä näkemyksesi mukaan. Kuluvaakan ammattitaitoisten kollegoiden kanssa myös oma kehittyminen ja oppiminen on jokapäiväistä. Edessäsi on haasteellinen ja opettava matka uudenlaisella toimialalla, jossa pääset oppimaan syvällisemmin erilaisten yritysten epäsuorista palveluostoista ja liiketoiminnasta. Senhän jo tiedätkin, että konsultoiva ratkaisumyynti ei ole helppoa.

Osaat tarjota asiakkaille räätälöityjä säästämisen ja kilpailuttamisen ratkaisuja Kuluvaakan palvelutarjoamasta. Hahmotat ripeästi asiakkaan liiketoiminnan kokonaisuuksia erityisesti työterveyspalveluiden osalta. Ammattitaitoisen otteesi ansiosta saavutat luotettavan kumppanin aseman asiakkaiden ja kollegoiden keskuudessa.

Työpäiviisi tulee kuulumaan tämän kaltaisia tehtäviä:

– Asiakastapaamisten sopimista puhelimitse
– Asiakaskohtaamisia: tutustumista asiakkaiden toimintaympäristöön ja epäsuoriin palveluostoihin, jotta pääset ehdottamaan heidän tilanteeseensa paremmin sopivia, taloudellisesti järkevämpiä ratkaisuja
– Asiakkuuden hoitoa ja kehittämistä: säännöllistä kontaktointia, asiakastyytyväisyyden seurantaa ja lisämyynnin tekemistä sopivissa sykleissä

Tavoitteitasi alussa ja matkan varrella

Ensimmäisen 6 kuukauden aikana olet saavuttanut seuraavia asioita:

– Sisäistänyt Kuluvaakan asiakaslupauksen ja toimintatavat
– Luonut muutaman uuden asiakkuuden ja ansainnut näiden luottamuksen
– Ottanut oman roolisi Kuluvaakan tiimissä ja solahtanut työyhteisöön

Ensimmäisen 12 kuukauden jälkeen sinä:

– Olet muodostanut toimivia ja aktiivisia asiakkuuksia 15-20 asiakkuuden verran
– Olet vakiinnuttanut itsesi osaksi Kuluvaakan kasvutarinaa
– Olet lisännyt ymmärrystäsi säästämisen ja kilpailuttamisen palveluista syvällisesti, kehittynyt henkilökohtaisesti sekä tuonut oman panoksesi työyhteisön kehittymiseen oman osaamisesi ja/tai kehitysehdotustesi kautta

Toivomme, että käytät kallisarvoisen ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko Kuluvaakan kasvutarinassa mukana oleminen aidosti “omalta”? Voisiko Kuluvaaka tuottaa sinulle työniloa yhteisöllään ja toimintatavoillaan ja vastata näin odotuksiisi? Mikäli vastauksesi on kyllä, kerro se meille. Me haluamme kuulla. Hoidamme rekrytoinnin yhteistyössä Rainmakerin kanssa. Halutessasi kuulla lisää, soitathan Rainmakerille niin jutellaan –  Ilona Järventaus-Kiiski p. 050 5376213. Parhaiten tavoitettavissa ma-ke klo 10-15.

Hakuaikaa on 22.3 saakka. Pyrimme etenemään rekrytointiprosessissa ketterästi, joten haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävän perustiedot

Paikkakunta: Helsinki
Työaika: Kokoaikatyö
Kokemus: Aikaisempi kokemus konsultoivasta ratkaisumyynnistä

Jätä viesti

Olemme sitoutuneet tekemään töitä sen eteen, että

Jokainen voisi rakastaa työtään

Uskomme että jokaisessa ihmisessä on loppumaton määrä potentiaalia. Näemme siksi ihmiset potentiaaleina, emme resursseina. Resurssit ovat yleensä väärässä paikassa, ne loppuvat, tai ne taipuvat paineen alla. Potentiaali käyttäytyy toisin, vapautuessaan se kasvaa ja kehittyy. Tärkein tehtävämme on yhdessä tunnistaa kehityksen suunta.

Etsimme ehkä juuri Sinua. Tositarkoituksella.

Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää.

Ennenkaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa.

Laita meille viestiä, me soitamme sinulle.

Hyväksyn tietojeni tallentamisen yhteydenpitoa varten