Ketä olemme

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakastyön palveluyritys. Palkkaamme vuosittain yli 2000 työntekijää ympäri Suomen sijaitseviin toimipisteisiimme. Myös Espanjassa työskentely onnistuu Torreviejan toimistollamme. Yhtiön liikevaihto oli noin 54 miljoonaa euroa vuonna 2022.

Täällä voit tutustua meihin tarkemmin. Miksi haluamme tulla ja mitä edustamme. Missio, arvot, tapamme toimia, lupaus ja millaisia olemme.

original-549

Pääset työskentelemään mm. näiden brändien parissa

dna-logo
change
Oomi_logo_PURPLE_RGB_S
Vare_logo_1-line_Orange_RGB
Valokuitunen_logo_Primary_CMYK
moi_1
Telia_Primary_Logo_RGB
Elisa_logo_blue_RGB
KSS_logo_RGB
rainmaker_tervetuloa

Olemme rohkeita

Kaikki uusi on innostavaa ja mahdollista. Jokainen päivä on mielenkiintoinen. Meillä on rohkeutta ja tyylitajua toimia kaavoista poiketen. Luomme markkinoille uutta ajattelua, uusia toimintatapoja ja kokonaan uusia työpaikkoja.

Teemme asiat omalla tavallamme, olemme tehokkaita tekemään asioita ja nopeita ratkaisemaan haasteita. Asiat tehdään kunnolla ja tosissaan, muttei vakavasti. Leikkimielellä. Yhdessä. Kannustaen. Katsomme maailmaa avoimena “lapsen silmin”.

jaana2 (3)

Lupauksemme

Rakennamme parempaa elämää kohtaaminen kerrallaan. Uskomme yksilöön ja yhteisöllisyyden voittamattomuuteen.

Autamme alkuun, varmistamme vieressä. Olemme innovatiivisia, menemme sinne minne tarve vaatii. Toteutamme yksilöiden ja yhteisöjen unelmia tekemällä perusasiat hyvin ja aina asenteella.

  • Parempi työelämä syntyy sitoutuneen yhteisön ja yksilön intohimolla, kohtaaminen kerrallaan. Autamme alkuun, varmistamme vieressä, uskomme yksilöön.
  • Teemme rohkeasti asioita eri tavalla. Testaamme uusia toimintamalleja ja ideoita, joista syntyy parempia konsepteja, tehokkaita ratkaisuja sekä oikeita tuloksia.

original-39
rainmaker-koulutus (6)
Miksi haluamme tulla ja mitä edustamme.

Tärkeintä on aloittaminen, tekemisen aloittaminen.

Tarkoitus: Tarjoamme mahdollisuuksia menestyä.

Visio: Olemme halutuin palvelukumppani menestyksennälkäisille yrityksille ja tarjoamme eri elämäntilanteisiin parhaan työntekijäkokemuksen.

Arvomme

Yhteisöllisyys

Rainmaker on vahva yhteisö. Keskeisin arvomme ja koossa pitävä voima. Siinä yhdistyvät pyyteettömyys, ryhmähenki, turva, yhteiset ja yksilölliset tehtävät ja päämäärät.

Sitoutuminen

Parempi työelämä syntyy sitoutuneen yhteisön ja yksilön intohimolla, kohtaaminen kerrallaan. Autamme alkuun, varmistamme vieressä, uskomme yksilöön.

Potentiaali

Uskomme, että jokaisessa ihmisessä on valtavasti potentiaalia. Sitä hoivaamalla ja kasvattamalla syntyy merkityksellisyyttä ja tuloksia, sekä ihmiselle että organisaatiolle.

Rohkeus

Teemme rohkeasti asioita eri tavalla. Testaamme uusia toimintamalleja ja ideoita, joista syntyy parempia konsepteja, tehokkaita ratkaisuja sekä oikeita tuloksia.

rainmaker_linkedin_kuvake

Työ on elämää varten, eikä toisin päin

Tarjoamme työpaikkoja, jotka sopivat erilaisiin elämän tilanteisiin: siihen, jossa jonkun isomman urahaaveen toteuttaminen edellyttää kokemuksen kerryttämistä, siihen, jossa tarvitaan ensisijaisesti rahaa, ja myös siihen, jossa työtä haetaan – no, koska ihmisellä nyt pitää joku työ olla. Eivätkä nämä tilanteet katso ikää, eivätkä edes elämäntilannetta.

Työelämäpuheessa on tarpeeksi paineita ilman, että me osaltamme luomme niitä puhumalla näköalapaikoista ja unelmaduuneista. Uskomme, että työllä on välinearvo erilaisten tavoitteiden saavuttamiseen. Työn merkityksellisyys syntyy yhdelle yhdestä ja toiselle toisesta asiasta. Meillä on tilaa yksilöllisille tarinoille.

Uusi työ haussa? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tule sateentekijäksi!